More

  RECENTE POSTS

  Amen Butterfly Child!

  Murica, the land of the Free! En waarschijnlijk conservatiever dan IS, Saoedi-Arabië en Noord-Korea bij elkaar. Op de San Francisco Globe staat een verhaal, inclusief documentaire, over de 14 jarige Jonathan Pitre. Jonathan heeft de zeldzame en vooral ongeneeslijke huidziekte Epidermolysis Bullosa. Deze huidziekte zorgt er voor dat de huid van Jonathan bij de minste of geringste aanraking blaren vormt, of zelfs scheurt. Onnodig om te vertellen dat Jonathan al zijn hele leven met helse pijnen kampt en dat de ziekte zijn normale leven ernstig in de weg staat. Bij de San Francisco Globe bestaat ook de mogelijkheid om te reageren en reacties te plussen en te minnen. Wat dn ook volop gebeurt, want met 610 reacties kan je wel stellen dat het een populair artikel is. Bij fanatieke christenen wel te verstaan. Zo is Jonathan door God gezonden om ons iets te vertellen en is Jonathan blessed met zijn fijne huidziekte en is hij uiteraard ijzersterk (hij heeft weinig keuze he…). En wat Jonathan vooral nodig heeft, zijn gebeden. Dit soort reacties worden vol geplust. Maar zodra er wordt gesteld dat Jonathan helemaal geen gebeden nodig heeft, maar goede gezondheidszorg, gebaseerd op wetenschap en dat als God hem gezonden heeft, die God dan een behoorlijke egoïstische snotaap is, vliegen de minnen je om de oren. Check de reacties voor een ontluisterend inkijkje in de denkwereld van de gemiddelde Muricaan. Vooral Jan uSmelic krijgt het er van langs. Zijn reacties moet je dan ook vrijwel allemaal tevoorschijn klikken, omdat ze wegens teveel minnetjes stuk voor stuk doorgetrokken zijn. Hieronder de documentaire over Jonathan en zijn “gezegende” Epidermolysis Bullosa.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  G®®†
  G®®†
  21/04/2015 - 10:19 10:19

  “gemiddelde Muricaan”, dat valt wel mee. Veel gristenen zijn er naartoe verwezen om hun belangen (PRAYER > HEALTHCARE) te verdedigen, de gemiddelde Muricaan heeft het niet zo door.

  Ome Mc
  Lid
  21/04/2015 - 10:40 10:40

  Dat doortrekken is toch wel een hippe feature. Zouden ze hier ook moeten doen.
  http://cdn.makeagif.com/media/4-21-2015/1OqSlK.gif

  Ome Mc
  Lid
  21/04/2015 - 10:42 10:42

  Hey, ze hebben daar een Sebastiaan Taart… da’s toevallig!

  B-sting
  21/04/2015 - 10:48 10:48

  Even terzijde, maar kan The San Fransisco Globe ook even dood gaan met zijn clickbait koppen naast en onder het artikel? “Ze noemde het irritante koppen, maar toen ik de link klikte werd ik stil … van zoveel stupiditeit!”

  barq
  Lid
  21/04/2015 - 12:55 12:55

  Hemel, er komt gewoon geen einde aan die reliotenplaag. Ik min me gek.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN