More

  RECENTE POSTS

  Alles wordt duurder dankzij de overheid!

  Mooi! Het is geen fabeltje meer: ALLES WORDT DUURDER! Dat is namelijk in een laboratorium van het CBS onderzocht en bewezen. En de schuld ligt vrijwel volledig bij de overheid.

  De afgelopen twintig jaar heeft de overheid geregeld diverse belastingen en accijnzen verhoogd. Dit heeft vooral invloed gehad op de prijzen van goederen

  Rook je en ga je graag uit eten, maar woon je wel in een tochtige huurwoning, dan heb je helemaal pech, want dan trekt de overheid je echt volledig leeg. Vooral de prijzen van shag, restaurants, energie en huren zijn de afgelopen jaren gigantisch gestegen, Zo werd energie ruim twee keer zo duur en shag drie keer zo duur. De reden dat energie zo veel duurder is geworden komt voornamelijk door de gasprijs. Terwijl we dat zelf hier uit de grond trekken.

  Ho, wacht! Want we zijn uiteraard ook meer gaan verdienen. Alleen helaas pindakaas niet zo veel om serieus meer uit te kunnen geven. Aangezien vrijwel alles (behalve wat consumentenelektronica en telecommunicatie), voornamelijk door belastingen en andere overheidsmaatregelen, duurder is geworden, wordt dat meer verdienen vrijwel volledig teniet gedaan. Erger nog, de koopkracht is de afgelopen zo veel gedaald, dat het nog wel even duurt voor we over een koopkrachtstijging op de langere termijn kunnen spreken.

  Maar niet mekkeren, gewoon luisteren naar Mark Rutte, die het een paar jaar geleden al helemaal door had: Koop die auto, koop dat huis! Check hieronder wat het CBS er over te vertellen heeft.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  01/06/2016 - 10:48 10:48

  “Rook je en ga je graag uit eten, maar woon je wel in een tochtige huurwoning”
  Ben je een bejaarde scholier, die veel maandverband en aftershave gebruikt…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN