More

  RECENTE POSTS

  Advocaat Gerard Sanderink een half jaar geschorst

  Al eerder kwamen er wat posts langs over de vete tussen Gerard Sanderink, bekend van Centric, Strukton, Oranjewoud, dementie en het neuken van trouwen met “cybercharlatan” Rian van Rijbroek.

  Gerard S. laat een spoor na van genegeerde gerechtelijke uitspraken, onbetaalde dwangsommen en de meest bizarre acties, varierend van verspreiden van absurde “rapporten” naar Tweede Kamerleden en ministeries, het claimen dat de rechtbanken in de tas zitten van de Russische maffia, tot het via z’n bedrijven misbruik van recht maken door beslagen te leggen zodat hij dwangsommen voor overtredingen niet hoeft te betalen aan zijn ex, die hij (of tante Rian) doorlopend belastert met de meest ridicule claims. Claims die op geen enkele manier onderbouwd worden.

  Maar zoals Vladimir P. een paar honderdduizend jonge mannen de dood mee intrekt met z’n driedaagse oorlog, sleurt ook Sanderink een roedel aan mensen mee de afgrond in zijn streven naar, tsja, wat eigenlijk. Zo heeft hij meerdere advocaten versleten en krijgen de advocaten ook na hun werk voor gekke Gerard met enige regelmaat een trap na. In dit geval is advocaat Paul Acda van de regen van zonnestralen in de drup gekomen, want hij mag een half jaar z’n vak niet uitoefenen. De enige mogelijke hogere straf die de Raad van Discipline kan geven is een volledige Moszkowicz, volledige schrapping van het tableau, dus dit is waarschijnlijk de laatste waarschuwing.

  Acda heeft bankier gespeeld voor Sanderink met z’n derdengeldrekening en dat is op een stuk of 14 punten niet de bedoeling. Misschien leuk om de komende 6 maanden die solocarriere proberen een boost te geven?

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  30/10/2023 - 14:11 14:11

  Hij moet sowieso levenslang om die ongelofelijke zouteloze kutmuziek

  barq
  Lid
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  30/10/2023 - 14:18 14:18

  Da’s toch Thomas de Munnik?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  barq
  30/10/2023 - 16:14 16:14

  Allebei net zo lang schoppen in hun zak tot ze doodbloeden (virtueel dan he). Nee, ik ben geen liefhebber van hun muziek

  barq
  Lid
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  30/10/2023 - 20:24 20:24

  Het was genieten man, in de Ziggo Dome

  * wegduikt en polonium kroketje pakt *

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN