More

  RECENTE POSTS

  Gerard Sanderink is nu ècht helemaal van het padje af

  De grote baas/eigenaar van Centric, Oranjewoud en Strukton is namelijk nogal hard over de schreef gegaan. EgoCentric, ObStrukton of Justice en een totale Oranjewaus, zo blijkt uit een artikel uit de TC Tubantia van hedenochtend.

  In de doorlopende oorlog tussen Gerard Sanderink en zijn ex Brigitte van Eegten heeft de rechtbank opdracht gegeven om bewijsmateriaal veilig te stellen waaruit moet blijken of Sanderink in strijd met eerdere vonnissen heeft gehandeld.

  “De Twentse topman werd onlangs door de rechtbank in Almelo voor de zoveelste keer veroordeeld voor het verspreiden van smaad en laster over zijn ex-vriendin Brigitte van Egten. Zij vermoedt dat hij haar nog veel vaker belastert, maar tot nu toe kon ze dat niet bewijzen. Vandaar dat ze beslag liet leggen op zijn mailbox en zijn telefoon. Daarmee hoopt ze inzicht te krijgen in de mails en WhatsApp-berichten die hij over haar heeft gestuurd.”

  De procedure is dat een deurwaarder dan langsgaat, zich zo nodig toegang verschaft tot de locatie en de zaken of informatie veiligstelt. Sanderink heeft, zo blijkt uit het artikel, eerst geweigerd de deurwaarder te woord te staan, waarna middels de politie er toegang verschaft werd. Sanderink heeft toen deurwaarder en politie uitgescholden, strafbaar feit één, de politieinspecteur bedreigd met geweld, het twééde strafbare feit, om vervolgens na ingrijpen van Erik Hermsen, de directeur van Strukton (want daar was de inbeslagname/veiligstelling) in gesprek te gaan met Hermsen, terwijl de telefoon en computer in een afgesloten kast werden geplaatst zodat Sanderink noch de deurwaarder er iets mee zouden kunnen.

  Maar dat was buiten “Cybercharlatan” Rian van Rijbroek gerekend, zo is het vermoeden. Want toen Sanderink en Hermsen uit het gesprek kwamen en akkoord gaven om de laptop en telefoon in beslag te nemen bleek dat die in een afgesloten kast gedurende dat half uur durende gesprek compleet gewist waren. Dat ruikt zomaar eens een heel klein beetje naar het vernietigen van bewijsmateriaal dat op last van de rechtbank overhandigd moet worden, potentieel strafbaar feit drie.

  Er was inmiddels wel succesvol beslag gelegd op de e-mailbox van Sanderink en daaruit bleek dat er een nieuw icloud account aangemaakt was, data verwijderd was en wachtwoorden ook gewijzigd werden in dat korte tijdsbestek. Sanderink was al een gift that keeps giving, maar het zou best wel eens zo kunnen zijn dat hij binnenkort strafrechtelijk aangepakt gaat worden voor meerdere strafbare feiten in deze oorlog en dat is een novum.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  28/12/2020 - 13:07 13:07

  Heeft Netflix de rechten al gekocht van deze serie?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Der Webmeister
  28/12/2020 - 13:14 13:14

  Dan gelijk maar een poll wie Rian van Rijbroek moet spelen?

  Ferry
  Ferry
  Gast
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  28/01/2021 - 13:54 13:54

  Tatjana? 😉

  Bismarck
  28/12/2020 - 23:29 23:29

  toen Sanderink en Hermsen uit het gesprek kwamen en akkoord gaven om de laptop en telefoon in beslag te nemen bleek dat die in een afgesloten kast gedurende dat half uur durende gesprek compleet gewist waren. 

  Is die Rian toch meer cyberspecialist dan eerder deze serie werd voorgespiegeld!

  Voor dit potentieel strafbare feit gaan de RC’s trouwens nog bewijsmateriaal vormen, want eerder werd hier beweerd dat Sanderink niet eens weet hoe een computer werkt en dus geen mail kan versturen. Daarmee kan hij dus ook onmogelijk zijn laptop gebruikt hebben om te lasteren (en Whatsapp/een mobiel lijkt me dan ook niet erg plausibel).

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Bismarck

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN