More

  RECENTE POSTS

  Action bezoeken = moord

  De Action. Ed Baars zijn favoriete leverancier voor zaken die van plastic zijn, geen kont kosten en geluid maken. En ook de favo plek van alle kansloze dikke wijven die aan vlogmas doen bij gebrek aan een man die ze op gezette (/Seth) tijden een goeie veeg geeft.

  Varianten ervan zijn de Xenos, met een bijna net zo hoge tyfuszooidichtheid als de Kruidvat, wat ongeveer een soort volgestapelde peuterspeelzaal met snotterbollen is qua potentiele virusoverdracht. En aangezien demense in het land zich niet voldoende aan de regels houden heeft de regering het plan van het Retecool OMT overgenomen een 5 weken durende lockdown waarbij alles dicht zit behalve voor essentiële aankopen. Kruidvat dicht, Xenos dicht, Action dicht, winkelstraten leeg. Wat mooi is, dan is al het funshoppen weg, minder reden voor demense die zich niet kunnen vermaken met bijvoorbeeld een boek om buiten te komen en dat kutvirus even goed kwijt te raken.

  Maar neen, want al die godvergeten kutwinkels hebben hun shit zo neergezet in de winkel dat alles wat onder de noemer essentieel kan vallen toch verkocht kan worden. Dus praktisch zijn alleen de kappers en kledingwinkels dicht, en die laatste ging toch al niemand meer heen. Oh en de elektronicazaken, die sinds Coolblue net zo nuttig waren als 75% van het assortiment van de winkels die nu toch weer open blijven. NEE FUCKING NITWITS, DAT IS DUS NU NET NIET HET PUNT. JE KOOPT JE VRETEN EN BLIJFT BINNEN. ALLE ANDERE SHIT MAG NIET WANT JE KUNT NIET MET DIE VRIJHEID OMGAAN. GA DOOD OFZO!

  [INSTANTUPDATE] Het polderen is ook VERBODEN, want Wibra, ACTion, Hema en consorten blijven op last van de regering DICHT. HOERA!

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  16/12/2020 - 11:14 11:14

  MaAr ScHiPhOl BlIfT wEl OpEn!!!!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  16/12/2020 - 11:16 11:16

  Wel zonder de traditionele Hema-worst achter de huig

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  16/12/2020 - 20:31 20:31

  Breng Action/Wibra van Hema niet op vestigingsideeën he.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN