More

  RECENTE POSTS

  Morgen: liveblog bij de Formule 1 Ooredoo Qatar Grand Prix 2021

  Qatar! Mysterieus land waar voetbalstadia gebouwd worden door slaven, maar ook de thuisbasis van de vrije pers in het Midden-Oosten middels Al Jazeera. En er zijn meer tegenstellingen.

  Zo wordt er niet bij daglicht gereden, maar is het kustlicht feller dan 14 zonnen. De baan is eigenlijk een motorfietsbaantje, dus veel inhalen is niet gegarandeerd. Wat wel van vaste waarde is, is het RC liveblog. Dat wordt weer ouderwets reaguren, duiden, hardvochtig vloeken, bier spugen en ieder zijn favoriete coureur naar voren blèren. Het vlees ligt al in de sous, de tap staat (altijd) open, de kamelen staan op stal en de race begint om 15u (NL tijd). Reaguur mee! Want waarom niet, we leven toch in een vrij land (wij wel).

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Draiz
  Draiz
  Lid
  20/11/2021 - 13:15 13:15

  Zouden ze in Qatar de motors ook meten middels KK’s ipv Pk’s? Te weten Kamelen Krachten? Zat Riciardo nog maar bij Red Bull. Dan konden we Max en Ric op de baan in een promo filmpje een waanzinnige kamelenrace zien doen! VT3 voorspelt verder voor de echte race nog niet veel goeds.

  Draiz
  Draiz
  Lid
  20/11/2021 - 16:43 16:43

  RB racing heeft het voor elkaar. De geile hengsten van de FIA gaan eens flink de verschillende achterkanten bevoelen. En dan niet liefjes en lafjes maar ouderwets hengsten. Rekt het niet dan scheurt het wel! Hoewel doorbuigen meer aan de orde is schijnt.

  Vax
  Vax
  Lid
  21/11/2021 - 14:31 14:31

  Niet om de spellnazi uit te hangen maar ‘kustlicht’ is wel een gave typo in dit kader met die Perzische golf om de hoek.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN