More

  RECENTE POSTS

  Aandelen waarmee u héééél veel kunt verdienen (…). Is echt!

  Vandaag gaat Nationale Nederlanden naar de beurs. Het lijkt mij een mooi aandeel, waarop je prachtige winsten kunt maken. Kijkt u wel goed naar eventuele verborgen kosten? Daar waren ze bij Nationale Nederlanden namelijk altijd erg goed in. De verzekeraar heeft een fortuin lopen klauwen door het achterover drukken van beleggingspremies van haar klanten. Je zou dat natuurlijk ordinaire diefstal kunnen noemen, maar in verzekeraarskringen heeft dat zo’n negatieve connotatie. Laten we het ‘een misverstand’ noemen ‘rondom de kostenstructuur en resultaatsverwachtingen van beleggingsproducten’. In het voordeel van de verzekeraar, dat wel. En dat die klanten hierna tot in de veertiende generatie nooitnever meer iets met Nationale Nederlanden te maken willen hebben, moet u niet zien als een risico, maar als een kans voor de afdeling PR en Lulpraatjes.
  nationalenederlagenDaarnaast moet ik u afraden te dicht in de buurt van Rotterdam komen. De lijken die Nationale Nederlanden heeft opgestapeld in haar spiegelkolos aan het Weena ruiken nogal. Dat gebouw is niet voor niets zo groot. Niet iedereen blijkt namelijk even gecharmeerd van het jatwerk van deze witteboordjes, dus er lopen nogal wat claims van ettelijke miljarden. O, en dat worden er steeds meer. Leest u daarom de prospectus er nog even goed op na of deze ook zijn meegenomen in de kleine lettertjes. Ook daar zijn de bonusboys van Nationale Nederlanden namelijk erg goed mee.
  En houdt u er tot slot rekening mee dat Nationale Nederlanden zeer afhankelijk is van de Nederlandse economie – thans voortgestuwd door Banenkampioen® Mark Windvaan; de verzekeraar op dit moment enorme schade ondervindt vanwege de lage rente; en dat Nationale Nederlanden wordt bestuurd door een stel ONVOORSTELBARE SNEUNEUZEN die onlangs via hun advocaten bij de rechtbank bezwaar maakten ‘tegen de opname van het woord woekerpolis in de inhoudsindicatie op rechtspraak.nl’. Dat u niet denkt dat de directie zich aldaar alléén maar bezighoudt te bedenken hoe ze de bonusbeperkingen kunnen omzeilen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  02/07/2014 - 11:54 11:54

  Daar gaat me pensioen….
  ÜberOLO @ tag “u mag ze gerust doodrijden”

  Jack Random
  Jack Random
  02/07/2014 - 12:08 12:08

  1 aandeel NN kopen, en bij de volgende aandeelhoudersvergadering full retard gaan over bonussen, woekerpolissen, pensioenen en wanbeleid, zou dat kunnen? Lijkt me wel een goeikope manier om voor een vol huis helemaal los te gaan.

  G. de Vader
  Gast
  02/07/2014 - 14:03 14:03

  Ik zou als aandeelhouder even vragen wie de opdracht heeft gegeven om voor dit soort zaken advocaten van 450 euro per uur aan het werk te houden.

  En wel vóór vaststelling van de bonussen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN