More

    RECENTE POSTS

    Vretecool: SoToGo Couscous van de Action

    En zo kwamen we op deze kwade dag bij de derde ruiter van de Apocalypse. De SoToGo Couscous van de Action die u nog van ons tegoed had.

    In weerwil van wat gezond verstand zou dicteren keken we op de inhoudslijst. “Couscous met specerijen op basis van gehydrateerde ingrediënten in stukjes en poeder”. Nou, smeer me in met Nutella en hang me in een klimrek, dat klinkt lekker. Maar dan niet.

    De folie bovenop moest eraf, water tot het lijntje en na 3 minuten zou het smullen moeten beginnen. Allereerst ruikt het bij openen naar tomatensoep. Een bekend probleem.

    Tweede beginnersfout die gemaakt werd is de inhoud bestuderen.

    Soort naar tomatensoepruikend kattengrit, met onduidelijke brokjes oranje en wat donkere vlekjes. Maar hé, je leest vretecool, ervaring leert dat als je er water opgiet, het wel opeens lekker wordt. Hahahahaha. *huilt*

    Dat ziet er hoopvol uit. Als hoopvol een volstrekt tegengestelde betekenis zou hebben. Nu is het gewoon onheilspellend. De tomatensoepgeur is eerst even sterker en zakt dan weg. En ongerelateerd ook de zin om het te proeven. Drie minuten gewacht en de lepel opgetild. Fijn stucje werk dit, Action!

    Je kunt er gaten in de muur mee vullen namelijk, mits je accepteert dat de muur dan vaag naar drek blijft ruiken. En zodra het is opgedroogd vast weer naar tomatensoep.

    Dan de smaak. Vooral veel te zout. Niet zo erg als Pulled Pork van Tulip, maar wel vies zout. En de textuur. De couscous moet volgens mij zacht zijn, hier zit je de helft van de tijd op harde brokjes te kauwen. Couscous maak je met liefde en smaak, maar dit is couscous uit een blijf-van-m’n-lijfhuis. Deze couscous heeft helaas zinloos geweld. Die gaat de prullenbak in.

    Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    EN? IS HET WAT?

    Smaak
    Geur
    Textuur
    Makkelijk en snel

    4 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    4 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Toxteth O'Grady
    Beheerder
    06/09/2019 - 13:25 13:25

    Abject!

    Bismarck
    06/09/2019 - 13:54 13:54

    “De couscous moet volgens mij zacht zijn, hier zit je de helft van de tijd op harde brokjes te kauwen.”
    Probeer nog eens, maar dan met twee keer zoveel wachttijd. Couscous uit een pakje moet ook altijd 5 minuten wellen.

    /sadisme

    Tedje
    Tedje
    Gast
    06/09/2019 - 19:56 19:56

    “…zinloos geweld, “ tsa boem

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN

    En zo kwamen we op deze kwade dag bij de derde ruiter van de Apocalypse. De SoToGo Couscous van de Action die u nog van ons tegoed had. In weerwil van wat gezond verstand zou dicteren keken we op de inhoudslijst. "Couscous met specerijen op...Vretecool: SoToGo Couscous van de Action