More

    RECENTE POSTS

    BREKEND: Vrouwen afgeraden vagina te stofzuigen

    Welkom op Retecool, uw favostek voor kutnieuws. Waar we eerder berichtten dat het voor vrouwen af te raden is een wesp in de fibromusculaire buis met gelaagd epitheel te frotten, kunnen we vandaag ons hard maken voor de tip dat het stofzuigen van de voorbips ook niet handig is.

    Het blijkt dus dat er vrouwtjes zijn die wanneer ze vergeten zijn de pil door te slikken en dus volstrekt onbruikbaar zijn ongesteld zijn menen het proces te kunnen versnellen door de loosdoos even met de stofzuiger leeg te slobberen. Nog afgezien dat je zak er rood van wordt (in de stofzuiger), is het ook desastreus voor de functionaliteit van het hele yonigebeuren. Want, de maandstonde heeft z’n eigen snelheid en laat zich niet opjagen, door er een stofzuiger op te zetten trek je eigenlijk de boel naar de kut, en dat moeten we niet willen.

    Wanneer u dus thuis komt en het vrouwtje met de stofzuiger in de weer ziet, complimenteer haar dan eerst en voeg er aan toe dat ze hem niet in d’r stortkoker moet schuiven. It’s science, bitch.

     

    5 1 stem
    REET DEZE POTS!

    2 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    2 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Toxteth O'Grady
    Beheerder
    13/06/2019 - 14:49 14:49

    And now for something not so completely different:

    Reet
    Beheerder
    Antwoord aan  Toxteth O'Grady
    13/06/2019 - 14:50 14:50

    Wat een kutnieuws

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN