More

  RECENTE POSTS

  Ik heb tijd over; ik ga tot 100k tellen. Derp!

  In de categorie totaaldebiele derpvids van jonge knapen die zoeken naar eternal fame door iets compleet zinloos te doen en dat online te flikkeren bieden we je vandaag: MrBeast. Deze verveelde Amerikaan telt na een diepe zucht tot 100.000. En dat staat op YouTube. Benadrukt wordt hoe enorm hij geleden heeft voor deze ‘prestatie’, maar voornamelijk of je wel wilt subscriben. De video is 8 januari online gekomen en is inmiddels meer dan 6 miljoen keer bekeken. We kunnen dus wel stellen dat MrBeasts missie geslaagd is. Maar dan?

  Internetfame

  Dan sta je dus tot het einde der tijden op YouTube, zittend op je bureaustoel met een enorme plaat van de kop van je homie en een granny met een inhaler op de achtergrond, hardop tot 100.000 te tellen. In het scherm staan dingetjes als ‘Kill me’ en ‘I regret this’, maar ook dat ene Chris bij 36k de kamer in komt. Wie is Chris? Geen idee. Dat doet ook niet ter zake. MrBeast heeft hiermee zijn internetfame verkregen en gaat de geschiedenis in als die jongen die tot 100.000 ging tellen. Dat staat toch nog eens puik op je CV, toch? Derp!

  40 uur

  De video duurt bijna 24 uur, maar oorspronkelijk is deze boy dus meer dan 40 uur bezig geweest met tellen. Naar verluid. Stel je voor dat je 40 uur hebt waarin je helemaal zelf mag bepalen wat je doet. Je hebt tijd over, niemand die dingen van je vraagt en je hebt verder geen verplichtingen. Je krijgt geen appjes binnen die je wilt beantwoorden, je hoeft kennelijk ook niet te eten of te drinken, want fuck dat, en naar de wc gaan is voor losers. Wat zou jij doen met die tijd? Vertel, hoe zou jij 40 uur gaan besteden als het helemaal aan jou was? Eén voorwaarde: het moet totaal nutteloos zijn. Het beste antwoord wint een gesigneerde luchtgitaar van een overleden artiest naar keuze.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  17/01/2017 - 15:22 15:22

  REHEEEET! ER ZIT HIER EEN WIJF DIE ZEGT REDACTIE TE HEBBEN! WIJ ZIJN HIER VERDOMME DE SGP NIET. Nee hoor! vele citatie Terra en Weklom! En nu hup! Koffie halen.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Frodooh
  17/01/2017 - 16:58 16:58

  Gelukkig hebben we genderneutrale toetsenborden, ze zijn allen wat plakkerig….

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  17/01/2017 - 20:18 20:18

  Tits or G*krijgt deur in zijn gezicht*

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN