More

  RECENTE POSTS

  4 Stroke Rumen

  Hier in de redactiebunker houden wij wel van excentrieke voertuigen. Want metallic grijs is maar metallic grijs. Maar dat betekent niet dat elk excentriek voertuig ook gelijk mooi is. Hoewel…

  Neem de Franse 4 Stroke Rumen bijvoorbeeld. Eigenlijk is het een ontzettend bijzonder ontworpen en zeer goed afgewerkt model. Althans, zo lijkt het op de foto. Maar ergens hebben ze met het ontwerp ook gigantisch de plank gemist.

  Ergens heeft de Rumen wel iets weg van misschien wel de mooiste auto ooit ontworpen, de Bugatti Type 57SC Atlantic, maar ergens ook totaal weer niet. Want op de één of andere manier lijkt het ook een totaal mislukte kitcar op basis van een lelijke eend.

  Maar daar heeft de Rumen dus niet mee te maken, want het ding is van scratch nieuw opgebouwd en je kunt (kon, want volgens mij is de toko niet meer in leven) uit een 61, 75 of 100PK versie kiezen, dat dan uit een 3 cilinder turbomotor wordt gehaald.

  “…As it is very lightweight , its performance is attractive and its stability can be compared to that of the best sportscars currently available.The car will offer a top quality finish and can be tailored to meet customer’s requirements…”

  Die requirements kunnen de prijs ongetwijfeld aardig opstuwen, maar volgens de fabrikant ligt de basisprijs rond de 40.000,- euro. Is de 4 Stroke Rumen een gemiste kans, of een ontzettend kick-ass ding? Wij zijn er nog niet uit. (via HotRoth)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  09/09/2015 - 09:07 09:07

  WHAT THE KWÂÂÂK!!1!

  AlHarryBar
  09/09/2015 - 15:29 15:29

  De Multipla heeft eindelijk een opvolger!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN