More

  RECENTE POSTS

  14 Voertuigen Waarmee Je Gegarandeerd De Aanstaande Zombie Apocalyps Overleeft

  Zelden zijn er zoveel brandhaarden in de wereld geweest als nu. Zelfs het Rode Kruis trekt het niet meer: “…Zo veel oorlogen, het is ongekend…” en moet aan de bedelstaf. Het lijkt me duidelijk, de Zombie Apocalyps is aanstaande. Nu kun je gaan zitten afwachten tot je hoofd er af geknaagd gaat worden door een stel een wegrottende zombies, maar je kunt uiteraard ook proberen nog een paar jaartjes in leven te blijven (en op de vlucht te slaan zoals in the Walking Dead) met als doel je eigen Carmageddon in het echt na te spelen door zoveel mogelijk zombies aan gort te rijden. Hoe? Heel simpel, door één van de onderstaande voertuigen uit onze lijst “14 Voertuigen Waarmee Je De Aanstaande Zombie Apocalyps Mee Overleeft” aan te schaffen. Om je vervolgens zo hard mogelijk in een groep zombies te ploegen. Wel graag een GoPro-camera op het dak en de beelden even naar ons toe sturen.

  14: Elk voertuig van Dartz Komba
  Het uit Russo-Baltic Wagon Factory ontsproten Dartz Kombat maakt al enige jaren auto’s waarmee je als dictator prima mee voor de dag kunt komen. Vandaar ook dat Sacha Baron Cohen de Dartz Kombat heeft gebruikt voor zijn film The Dictator:

  13: Knight XV
  In dat zelfde rijtje past de Knight XV van Conquest Vehichles. Geen Russische techniek deze keer. De Knight XV komt namelijk uit Canada, maar is minstens zo over the top als de Dartz.

  12: RockZilla
  Een tandje of wat kleiner dan bovenstaande bruten, maar waarschijnlijk een stuk vlotter in ruig terrein is de RockZilla van JD3.com. Er bestaat eigenlijk geen standaard uitvoering, aangezien elk voertuig naar de wensen van de klant wordt gebouwd. Oftewel, je kunt dit ding dus helemaal volhangen met zombiekillers.

  11: Litvina
  De Russische markt is blijkbaar groot genoeg voor Litvina om haar combat vehicles aan de man te brengen, want er is vrijwel geen woord Engels te vinden op hun hippe site. Neemt niet weg dat de beelden genoeg zeggen over de mogelijkheden van hun voertuig.

  10: Ghe-O Rescue
  Alleen al omdat de Ghe-O Rescue wannabe posers met een Hummer te kakken zet hoort deze Roemense Off-Road in dit rijtje thuis. En ook omdat het gewoon een enorm bruut ding is.

  9: Donar
  Speciaal voor G. de Vader staat deze Donar van Krauss-Maffei Wegmann ook in het rijtje. G. heeft namelijk een rupsvoertuig-fetisj en eerlijk is eerlijk, met dit ding kan je een hoop zombies aan gort rijden en knallen!

  8: Survival Bike
  Voor de dare devils onder ons bouwt Motopeds de Survival Bike. Weinig directe bescherming tegen zombies, maar door zijn terreinkwaliteiten en de mogelijkheid om hem vol te hangen met anti-zombie-tuig, toch leuk om een middagje door een groepje zombies heen te ploegen.

  7: Sportsmobile 4WD
  Een busje op hoge poten. Dat is eigenlijk de Sportsmobile 4WD. Wegens weinig bepantsering zal je of hard moeten rijden, of flink om je heen moeten schieten. Maar hey, je hebt wel drie extra grote schijnwerpers op je dak staan.

  6: Mercedes Benz G63 AMG 6×6
  Ook in het Midden Oosten gaan ze last hebben van de Zombie Apocalyps. Dus daar hebben ze ook een geschikt voertuig nodig. Speciaal voor die markt heeft Mercedes de Mercedes Benz G63 AMG 6×6 ontwikkeld. Gewoon, omdat het kan.

  5: Light Utility Vehicle
  Hipper dan dit ga je je combat vehicle niet krijgen. Wel sneller, want de top van de MillenWorks LUV ligt op ongeveer 120 kilometer per uur. Aan de andere kant is dat snel genoeg om je door een paar meter zombies heen te knallen.

  4: Kiravan Tractor
  Ook het aan pap rijden van zombies begint te vervelen, dus dan is het wel handig om toch een stukje vrije tijds besteding naar demense te hebben. Daar komt de Kiravan Tractor om de hoek kijken, Deze uber-camper heeft namelijk ook alles in huis voor een weekendje out door. En met de optionele trailer wel zo lekker compleet.

  3: GILA 4×4
  Ook wanneer je meer dan twee kinderen hebt wil je niet door zombies opgegeten worden. Dan is een GILA 4×4 altijd handig. De GILA 4×4 kan namelijk zonder problemen een mannetje of tien meenemen. Wel zo gezellig.

  2: Marauder
  De Marauder van Paramount Group komt net als de GILA 4×4 uit Zuid Afrika. Daar hadden ze namelijk nog wel eens wat probleempjes met bepaalde bevolkingsgroepen waarvoor een stevig voertuig toch handig was. Vandaar dat Zuid-Afrika oververtegenwoordigd is in deze lijst. De Marauder is een stuk wendbaarder dan de GILA 4×4 en zo goed als onverwoestbaar, zoals Top Gear ooit al eens heeft aangetoond.

  paramountmarauder

  1: Combat Guard
  En zoals het een Joods Extreem Links bolwerk betaamt staat op nummer één uiteraard een product uit Israel: De Combat Guard van Israeli Military Industries. Snel, redelijk compact en ijzersterk. Volgens Jalopnik zelfs “…The Most Extreme Armored 4X4 Ever Built…”. En die zeggen dat niet snel.

  combat-guard

  Deze post is niet gesponsord door GroenLinks.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  De Poepchinees
  De Poepchinees
  Lid
  25/08/2014 - 16:42 16:42

  Mijn favoriet staat er helaas niet tussen.
  http://shadowhawkvehicles.com/hawks/vehicles/streethawk

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  25/08/2014 - 17:33 17:33

  Ik ga voor de 6*6 Mercedes.
  Omdat je waarschijnlijk toch weinig zombies tegenkomt en dan is een beetje comfort toch wel lekker.
  Hij past alleen niet in de garage en om hem nou buiten te laten staan…

  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Gast
  25/08/2014 - 17:49 17:49

  als je maar lang genoeg wacht … zijn er later ook nog een paar mooie modelletjes
  http://youtu.be/akX3Is3qBpw

  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Gast
  25/08/2014 - 17:56 17:56

  bijvoorbeeld…

  Maar de echte kennert gaat natuurlijk voor de laatste V8

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  25/08/2014 - 17:57 17:57

  Dit moet toch het gehele voertuigpark van Flepzor zijn denk ik zo. Hier kan Cition helemaal niks mee.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/08/2014 - 18:31 18:31

  Tssss… geen koffiekophouders.

  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Gast
  25/08/2014 - 18:55 18:55

  maar wel met optionele hondemand in de deur en een uiterst handige bijrijders mute optie.

  Sequal
  Sequal
  25/08/2014 - 21:20 21:20

  Wat is er ooit eens met Ketsman gebeurd? Op Twitter is dat hele Zuigbot ding opgeschort, het voelt alsof de hele wereld ofwel te dronken is of is opgeschort. Bah!

  Weirdoinventor
  Lid
  25/08/2014 - 23:02 23:02

  Doe mij maar een Shadow RST-V, of, als ik toch voertuigen uit enge landen aan het uitkiezen ben waar geen civiele versie van bestaat, doe mij maar de Bavar 2. En een dinopocalypse, als het even mogelijk is.

  Weirdoinventor
  Lid
  25/08/2014 - 23:03 23:03

  (Bam, ik kan de upload.)

  Weirdoinventor
  Lid
  26/08/2014 - 09:19 09:19

  En voor de slowdicky (mijn specialiteit): Die nieuwe Carmageddon waar je naar linkt lijkt best leuk te gaan worden, zij het wel heel erg hetzelfde als deel één in de reeks, maar mooier. De pre-alpha loopt nog niet heel soepel (hebben we een extreme understatement smiley hier?) maar het ziet eruit alsof het eindresultaat best gelikt gaat wezen. Het is wel nog een beetje onduidelijk hoeveel er toegevoegd gaat worden dat echt nieuw is. Maar humor als nonnen die tussen de echte pinguïns op de ijsschotsen staan (en platgereden worden) is alvast verzorgt. Ik ben al donateur, maar voor de rest van ons denk ik dat het zeker een grappige titel kan zijn om eens tijdens een Steam sale ofzo op te pakken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN