More

  RECENTE POSTS

  14 Manieren Om De Kerstdagen Door te Komen

  Het is vandaag de laatste donkere dag voor Kerst, morgen is het de eerste donkere kerstdag en overmorgen is het de tweede donkere kerstdag, daarna volgen nog veel meer donkere dagen, maar in ieder geval niet opgeprikt en volgestouwd. Voor die twee extra donkere dagen die wij kerstdagen noemen hebben wij 14 manieren voor u geselecteerd om deze donkere dagen toch nog een beetje fatsoenlijk door te komen. Hieronder vindt u ze in geheel in willekeurige volgorde. Voor de rest wensen wij u heel veel sterkte en mocht u het nog niet weten: Uw en onze Flepz is speciaal voor u een hele fijne Kerstspecial aan het voorbereiden. Houdt deze side dus in de gaten!

  14: iFlask:
  Handig, ziet er uit als een hippe iPhone, maar de iFlask kan een ruime hoeveelheid sterke drank bewaren.
  iflask

  13: Bev brush Flask:
  Ziet u, ook de dames vergeten wij niet. Speciaal voor u en de extra metroman is deze borstelfles. Je haar zit altijd goed en je hebt genoeg drank bij je voor een kerstavond.
  borstelfles

  12: Flask Tie:
  uiteraard wil je een beetje netjes voor de dag komen tijdens deze donkere dagen, maar nog steeds de mogelijkheid hebben om je een stuk in je kraag te zuipen. Daar komt de Flask Tie om de hoek kijken. Dit is een stropdas met, u raadt het al, genoeg drankvoorraad om één van de kerstdagen door te komen.
  FLASK-TIE

  11: The WineRack:
  En weer voor de dames, we zijn u nog steeds niet vergeten. Hoe goed is dit, en een vol decolleté en een enorme drankvoorraad in één! En tegen de tijd dat de drank op is en het wellicht begint op te vallen dat je enkele cupmaten kleiner blijkt te zijn is iedereen toch al te lam om het op te merken.
  The-wineRack-_t3b8

  10: Camera Flask:
  Ook handig! Net doen alsof je foto’s aan het maken bent van die onvergetelijke momenten tijdens kerst, maar ondertussen drink je jezelf een stuk in je kraag. De dag erna zeg je gewoon dat alle foto’s mislukt zijn. Win Win dus!
  camera

  9: Armbandfles:
  Wie durft er nog te zeggen dat Retecool het niet goed bij de vrouwtjes doet? Nou? Want ook deze gadget is voor de dames. Een zilveren armband waar veel drank in past, wie wil dat nou niet? Kost wat, heb je ook wat!
  cynthiaflask

  8: inklapbaar shotglaasje:
  Te sjiek om uit de fles te drinken, maar toch onopvallend dronken raken? Dan is dit inklapbare shotglasje voor jou!
  Collapsible-Stainless-Steel-Shot-Glass-KeyRing_1_large

  7: Belt Buckle Flask:
  Fles voor aan je riem, maar zonder dat je er uit ziet als een willekeurige systeembeheerder!
  5005-Belt-Buckle-Flask62739

  6: Flessenkouseband:
  Het is bijna om en om, merkt u het ook? Of je houdt er als man natuurlijk van om met de kerstdagen een fijne rok aan te doen, maar anders is ook deze gadget weer voor de dames onder ons. Sjiek en sexy! Alleen niet te dronken raken voordat het moment daar is natuurlijk…
  flessenhouder

  5: Sleutelhangerfles:
  Speciaal voor u al uitgetest en goed bevonden door onze eigen Bas Taart. Dus dan is het goed! Kost bijna niets, maar sleept u wel door donkere dagen heen!
  keyringflask2_1

  4: Hidden bottle brogues:
  Briljant: kneitersjiek en uiteindelijk ook kneiter lam! Dat gaat gegarandeerd lukken met de Hidden bottle brogues.
  drankschoenen

  3: Drankwanten:
  Okay, het ziet er een beetje infantiel uit, want het lijkt alsof je nog duimt, maar vervolgens raak je wel in no-time ramlam!wantenmetdrank

  2: Dranktampons:
  Hmmmm, wat opmerkelijk, maar als het werkt, dan werkt het! Stel, je bevindt je midden in de bible belt en er is werkelijk geen enkele mogelijkheid om drank binnen te smokkelen, dan biedt de dranktampon wellicht uitkomst. Verder vooral ieuwwww…
  tamponfles

  1: Schoudertasdrankkelder
  Stiekem toch een echte nummer één, maar dat komt omdat er simpelweg de meeste drank in past: de schoudertasdrankkelder. Voor dames en metro-mannen, maar in ieder geval genoeg voorraad voor een gezellige avond.
  schoudertas

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  24/12/2014 - 14:26 14:26

  Go Flepz Go!

  Weirdoinventor
  Lid
  24/12/2014 - 15:01 15:01

  Ja hoor, die keyring is al uitverkocht tot eind februari, daar gaan een paar Retecoolers zatte kerstdagen tegemoet.

  Ome Mc
  Lid
  24/12/2014 - 16:35 16:35

  Toen ik de titel las, dacht ik echt alleen: “Huh? D’r is toch maar 1 manier.. dronken?”

  Ik moet zeggen, ik ben geheel niet teleurgesteld. Deze pots is top!

  Xloph
  24/12/2014 - 17:30 17:30

  Hihi, en mijn arme ouders maar denken dat hun zoon hipster is geworden:

  barq
  Lid
  24/12/2014 - 17:50 17:50

   

  Hangmat
  Lid
  24/12/2014 - 18:40 18:40

  Vet handig! Mijn vriendin heeft recent mijn geheime bergplaatsen in de keukenkastjes en onder de lossingen planken op de zolder ontdekt, maar als ik 20 x nummertje 9 gevuld met single malt in de kerstboom hang zit ik gebeiteld! / cunning plan.

  prince
  prince
  24/12/2014 - 22:36 22:36

  14 ?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN