More

  RECENTE POSTS

  14 islamisatiedoelstellingen voor 2017

  Omdat zelfs het linkscommunistische Joop inmiddels vindt dat de “Islamisatie van Nederland” echt ergens op een agenda staat, maar de Nieuwjaarsduik morgen gaat aantonen dat het nog niet erg wil opschieten daarmee, gaan wij ons er maar mee bemoeien. Retecool als consultant van de religieus uitgedaagden, zeg maar.

  Want bij Retecool hebben we zowel overal verstand van als altijd gelijk. Dus die combinatie kan niet falen. Voor 2017 hebben we inmiddels een Asana-projectje aangemaakt om de moslims wat organisatorische ondersteuning te geven. Dat is ons goede voornemen, namelijk, voor 2017: de Islamisatie bespoedigen. En omdat geen enkel project werkt zonder dat er duidelijke doelstellingen voor bestaan en de Koran toch maar een vaag boekje is als het op pragmatische oplossingen aankomt beginnen we bij het begin: 14 Islamisatiedoelstellingen voor 2017.

  1. Mattijs van Nieuwmoskee

  De NPO is, zoals iedereen weet, het politiek correcte vessel van de islamisering. Daarom is het dan ook gek dat er nog steeds christelijke namen en boodschappen gepropageerd worden. Helemaal gezien de meest-betaalde presentator van de NPO nog altijd suggereert dat er aan de kerk iets nieuws in Nederland zou zijn. Dat kan echt niet meer en moet in 2017 veranderen.

  2. Banken

  Banken zijn het schuim der aarde. Dat vindt eigenlijk iedereen, behalve de banken, de bankeigenaren en de VVD. Dus ook de Islam vindt dat, maar dan wel om een andere reden dan iedereen die nog steeds op de guillotinelijsten voor topbankiers wacht. De Islam haat rente namelijk. Nederlanders haten het alleen als ze moeten betalen. Dus hoe verenig je dat met de Nederlandse cultuur? Allereerst door de juiste beeldvorming neer te zetten: rente zuigt, want je krijgt het niet op je rekening, maar moet het wel voor je lening betalen. Het marketingteam kan daar genoeg slogans met kekke streepjes voor bedenken. Maar hoe komen we van de banken af? Daarvoor dienen we terug te grijpen op de Nederlandse historie. Er is namelijk geen tactiek zo effectief in het assimileren van een oude cultuur in je nieuwe religie als stelen. Laten we nou een prima manier hebben uitgevonden om de symbolen van een systeem dat het volk onrecht aan te doen te vernietigen: de beeldenstorm. Als voorloper op de Tachtigjarige Oorlog sloopte de meute massaal de beelden in de Katholieke kerken om op symbolische en nogal destructieve wijze tegen de Katholieke overheersing in te gaan. Welke traditie leent zich nu beter tegen een systeem dat feitelijk de macht in zijn zak heeft en ‘too big to fail’ is? Actiepuntje voor 2017: Rentestorm. (Mocht er een marketeer nu denken: leuke naam voor een actie, vraag even ons rekeningnummer en doe een bod).

  3. Vegadates

  Het domste dat je kunt proberen is om met geweld de moslimdoctrine op te leggen aan de bevolking. Qua halal eten is Nederland eigenlijk al best op weg: religieus slachten mag nog steeds. Vegetariërs en veganisten zijn al luidruchtig de overheersing van voedselextremisme aan het voorbereiden. De motivaties voor deze revolutie zijn anders van aard, maar zoals iedereen weet is de vijand van je vijand je vriend. Tenslotte zijn er verdacht weinig groenten haram. Er is dus een gezamenlijke doelstelling. Daarom zijn vegadates één van de sleutels tot succes. In 2017 is de doelstelling daarom om 10% meer moslim-vegarelaties te bereiken.

  4. De Pop-up Moskee

  Wat De Wereld Draait Door niet gelukt is met een restaurant, moet met de glorie van Allah natuurlijk wel lukken. Het bouwen van permanente Moskees wordt in Nederland steeds meer een dingetje, maar het idee daarachter is dan ook hopeloos ouderwets. Terwijl alle traditionele Brick & Mortar winkels omvallen alsware het al jaren Domino D-Day en de panden tegenwoordig om beurten worden bezet door Branded Pop-up stores, proberen Moslims een beetje vaste plek aan de grond te krijgen. Terwijl dat niet alleen ingewikkeld is, maar nodeloos duur. Ontwikkel een app waarmee je de Pop-up moskee van de week kunt lokaliseren, maak gebruik van slimme anti-kraakregelingen en zorg voor tijdelijke moskeeën. Tegen de tijd dat de PVV-tokkies erachter zijn waar er vorige week gebeden werd, is er alweer een nieuwe lokatie. En als 2 jaar later de gemeente erachter komt, is het al veel te laat om te protesteren.

  5. De maankalender

  Wellicht dat het op een later tijdstip nog terug te brengen is, maar dé beproefde techniek om een nieuwe religie in West-Europ aan de man te brengen is om niet te proberen je eigen data voor feestjes mee te brengen. Nou is dat voor de Ramadan wat lastig, want een maand lang alleen na zonsondergang eten is een traditie die de meeste religies al achterwege hebben gelaten. De ‘adventstijd’ bestaat nog wel, al vieren niet veel mensen die meer, en dat valt mooi in een jaargetijde waarbij de zon zich wat minder uren laten zien dan gemiddeld tijdens de Ramadan. Dus gooi die maankalender overboord en zet de Ramadan gewoon op 15 november.

  6. Kleding

  Leuk bedacht natuurlijk van die middeleeuwse profeet, maar de westerse manier van respectloos met vrouwen omgaan is gewoon superieur aan het verbergen van alle schoonheid die Allah op de wereld heeft gezet middels die lelijke meubelstoffering die sommige Islamieten vrouwen dwingen te dragen. Toegegeven, dat experiment met de vrije keuze is nog niet helemaal geslaagd (witte leggings, uggs en crocs zijn hier het bewijs van), dus een beetje religieuze sturing kan wellicht geen kwaad, maar kan er niet iemand een FisherFatwa bedenken waarbij vrouwen zo’n Leia-kostuum moeten dragen?

  7. Mohammed’s Verjaardag

  We beargumenteerden in punt 5 dat de maankalender overboord moet, maar dat gaat natuurlijk niet helemaal op omdat ook de westerse feestdagen zo inconsequent als een God (m/v, ook parttime) zijn in het volgen van kalenders. Het feest van pasen volgt dus een maankalender, en volgens ons is de dood van die hippie en het rondhoppen van Flappie best te combineren met het vieren van de geboorte van de Profeet.

  8. Media

  De truc om in het moderne westen voet aan de grond te krijgen is het gebruik van fictionele media. Mensen die in The Force geloven hebben een eigen religie gesticht, tenslotte, en dat zonder een honderden jaren oud boekje dat ze vertelt wat ze moeten geloven. Daarom moet in het westen dat gevoelige gedoe over het afbeelden van Mohammed de deur uit. Het staat niet in de Koran en de hadith waar het in staat zijn een samenraapsel, zoals Lost Tales een samenraapsel van kladjes van Tolkien was, als Tolkien’s kleinkinderen eerst een generatie of wat orale versies van verhalen rondom Lord of the Rings aan elkaar hadden verteld alvorens ze op te schrijven en uit te brengen. Bovendien heiligt het doel de middelen. Om even bij Tolkien te blijven: als Mohammed’s verhaal door Peter Jackson was geregisseerd, was hij inmiddels net zo populair als Gandalf in het westen en had hij minstens 14 eigen, positieve, memes gehad. Nu wordt de kracht van media alleen gebruikt door mensen die Mohammed voor schut willen zetten. Doe daar in 2017 wat aan.

  9. Maduromekka

  Heilige pelgrimtochten klinken allemaal heel episch, maar er zitten nogal wat haken en ogen aan. Vooral die tocht naar Mekka: daar gaan teveel mensen aan dood. Nederlanders hebben daar een hekel aan. Als buurvrouw Anita d’r kleindochter een schrammetje oploopt in de Efteling is het al erg en zou men echt eens wat aan de veiligheid moeten doen, laat staan dat er hele families verdrukt worden in één of ander oosters land. Daar wordt je religie niet populair door. Dus dat moet georganiseerd worden. Maar omdat we vermoeden dat Saüdi-Arabië niet mee gaat werken aan een veiligheidsprotocol, hebben we een betere oplossing: we maken er een dagtripje van. Gewoon een miniatuurversie van de Kabah bouwen in Madurodam. Kan iedereen er met een kortingskaartje van NS en de Albert Hein heen, dat maakt het gelijk een stuk laagdrempeliger om de heilige Pelgrimstocht te doen.

  10. Serious Zakat

  Als er iets is dat verenigend werkt tussen Islam en Nederlanders is het wel zichtbaar aan goede doelen doen. Want geven aan mensen die erom vragen is belangrijk voor moslims en een essentiëel onderdeel van de Nederlandse media-cultuur. Het is dus alleen een kwestie van de juiste marketing om te laten zien dat evenementen als Serious Request eigenlijk enorm ondersteund worden door de Islam. Nu wordt Serious Request geregeld door de NPO en, vessel van de Islamisatie als dat is, moet het dus niet moeilijk zijn om er in het kader van diversiteit een boodschap van Allah in Serious Request te verwerken. Wellicht moet de volgende Serious Request dan ook gericht worden op een binnenlands probleem: lastenverlichting voor mensen met leenschulden (zie de “Rentestorm” voor de motivatie hierachter).

  11. Hulp-TV

  Liefdadigheid in de Islam gaat niet alleen over het geven van geld, en dat opent deuren. Want wat is er in Nederland toch een hoop immateriëel leed. Zet een weekje de TV aan en onze mediabedrijven rennen zich aan alle kanten het schompus om mensen te helpen die hulp nodig hebben. Oh, obesitas; Help, mijn man is klusser; Eigen Handjes Thuis; noem het maar op. De immateriële hulp is in Nederland al heel goed georganiseerd, maar bevat wederom geen religieuze boodschap en dat is een gemiste kans geweest voor de Nederlandse Moslim Omroep. Onze persoonlijke mening is dat als die een vergelijkbaar programma hadden gelanceerd met de juiste financiering uit Moslimlanden, ze niet in 2010 opgeheven waren. Voor 2017 gaat ‘het Internet’ heel groot worden, begrijpen wij echter van de omroep die het medialandschap van binnenuit heeft veranderd, dus wellicht is het een idee om van daaruit een begin met zo’n programma te maken.

  12. Jurken

  Ja, sorry, we wilden er niet over beginnen, maar het moet toch even. Die religieuze kleding die sommige moslimmannen dragen kan! echt! niet! Het ziet er niet uit. Eerdergenoemde Gandalf had een stijlvollere jurk aan en de Elfia-gaande redacteurs hier weten hoe vreemd je wordt aangekeken als je daarin op straat rondloopt. Bedenk daar eens wat moderners voor of hou het binnen de moskee als het dan per sé moet. Niet alleen ziet het er namelijk niet uit, het is ook nog eens superonpraktisch als je ermee moet fietsen. En hoewel de fietssituatie gevaarlijker maken dan noodzakelijk is wél binnen onze cultuur past, heeft dat niets met lelijke jurken te maken en kun je vermoedelijk op minder sympathie rekenen als je met zo’n ding onderuit gaat dan als je door rood licht rijd en dan doodgereden wordt. Dus voor 2017: doe daar wat aan. Huur een designhomo in om daar wat beters voor te bedenken. Doet Maxima ook, en die heeft inmiddels hele nieuwsitems over haar jurken (die 6 keer een maandsalaris kosten) met de toevoeging dat dat ‘in vergelijking heel normaal is’.

  13. Vliegende Tapijten

  Bidden. Sorry, het kopje van dit punt klopt niet helemaal, maar we verwarren het Islamitisch bidden nog wel eens met iemand die een vliegend tapijt niet aan de praat krijgt. Rookie mistake, weten we. Maar goed: 5 keer per dag. Bidden. 5 keer per dag. In het Arabisch. Moeten we echt uitleggen waarom dit niet gaat werken? Het gemiddelde Christengezin heeft er al moeite mee om de kinderen netjes voor het eten te laten bidden in dit tijdperk. “Here, zege de spijs. Amen. Godverdomme, wat heb ik honger, mag ik nu beginnen, mam?” Dat idee. Om vervolgens een preek te krijgen dat het kind geen honger heeft en dat hij niet mag vloeken. Zonder eten naar bed, dus. Mazzel dat het geen balkon is. We dwalen echter af: bidden dus. Maak daar iets Nederlands van en verlaag de drempel. Serieus, je kunt natuurlijk wel denken dat de almachtige het verdient om 5 keer per dag een ellenlang ritueel door te werken, maar dat gaat nooit samen gaan met een land waarin de Arbeidstijdverkorting is uitgevonden omdat we juist meer tijd voor onszelf willen hebben en minder voor de baas. Ook al is die baas dan een God (m/v, ook parttime).

  14. Alcohol

  De laatste doelstelling is deze: vind een oplossing waarmee de Koran en alcohol verenigd kunnen worden. Al talloze malen is aangetoond dat verbieden niet werkt, en hoewel de Koran zegt dat drank een zonde is en het werk van Satan, wordt het niet expliciet verboden. Als je in het Westen iets wilt bereiken, heb je daar drank voor nodig. Niet vor niets zeggen de kelten hierover: “Er is overal een ierse pub te vinden, behalve in Saudi-Arabië”. Het is daarom ook niet heel verbazend dat de dominante religie het bloed van de Heilige Hoofdpersoon wordt vertegenwoordigd door wijn. In de kerk. Leer daarvan, want met drank vang je meer religieuzen dan met een kromzwaard.

  Voor nu wensen we alle Moslims en ongelovigen een veilig uiteinde en een gelukkig 2017. Allahu Akbar!

  Retecool doet vaker dingen om religie te promoten. Ook zijn we gek op mensen die vluchtelingen dingen toewensen. Verder kunt u ons aanbidden op Twitter en uw heilige glittergifjes toezenden op Facebook.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN