Terwijl blonde Greet een Pim Fortuyntje doet, schiet er op twitter weer eens een PvdA-er uit waar natuurlijk iedereen over valt. Retecool, hulpvaardig als altijd, schiet te hulp.

Wat gebeurde er namelijk? Willem den Hertog, PvdA-er uit Katwijk, tweette (mirror) het volgende:

https://twitter.com/WillemdenHertog/status/697192233594970112

Ja, doodwensen is een dingetje en zo moet het dus niet. Dan krijg je gezeur. Om een kort verhaal lang te maken, hebben we hier 14 alternatieve tweets die Willem beter had kunnen sturen. Komt-ie.

1. Praat erover

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders ook zo praat in bed (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

2. Motorbootvluchteling

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders gewoon motorboot in bed (al dan niet tussen de benen van een linkse stas)

3. Slap verhaal

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders erectieproblemen heeft in bed (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

4. Grens dicht

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders ook grenzen trekt in bed (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

5. Marketing, baby!

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat ons logo ook op Wilders staat in bed (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

6. Vrouwenrechten

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders ook in bed voor vrouwen opkomt (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

7. Dag des oordeels

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders in bed veroordeeld wordt (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

8. Afstand nemen

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders gewoon de rambam krijgt (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

9. Niets is echt

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders stiekem nep is (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

10. Zwijgen is goud

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders gewoon z’n mond houdt (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

11. Glorixpipo

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders echt blond haar heeft (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

12. Stemmen trekken

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders weinig kiezers trekt (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

13. Panna

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders ook in bed alle ballen op Rutte speelt (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

14. Kom in verzet

@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders in bed verzetsprayt (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
L B
L B
Beheerder
11/02/2016 - 16:51 16:51

@dekker_anton Minder, Minder! (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

Alpha Kenny Wun
12/02/2016 - 05:51 05:51

Zo’n tweet is political suicide, al snappen ze dat in Katwijk ws niet.

Vreemder vind ik het dat meneer niet begrijpt dat hij Greet zo precies in de kaart speelt.
Hart van Nederland mijn Vaderlandse Volksunie des Abendland hangt de vlag weer uit. Nu hoeft er alleen nog een linksch kamerlid te hangen voor een verkeerde zwarte pieten tweet en de (geweldloze uiteraard) revolte is compleet.

Ds. Ploppo
Redacteur
12/02/2016 - 17:44 17:44

Dat je Wilders doodwenst is smakeloos maar ik kan me nog voorstellen dat je zoiets in een boze bui de wereld in kwettert.
Maar ik begrijp echt niet waarom dat dan wel of niet tussen de benen van een links Kamerlid moet gebeuren.
Je zal als links Kamerlid maar met die taak opgezadeld worden.
Welk Kamerlid had Willem hier eigenlijk in gedachte?
Nee, Sharon is geen Kamerlid…
Het is denk ik Grace Tanamal.
Wie?
Grace Tanamal !!!! Van de PdvA; Heeft verstand van hartaanvallen en zwakzinnigen.
Ik denk dat zij het klusje moest gaan klaren.
Maar ja, nu Willem het zo rond heeft lopen bazuinen is het verrassingseffect helemaal weg. Geert past nu wel op.