ReetBus: het is geen crypto, het is geen rebus, er zijn geen spelregels, geen prijzen. De plaatjes hinten cryptisch naar een naam, een titel, een woord, wat dan ook. De oplossing én uitleg graag in de reacties.
De oplossing van de ReetBus van vorige week is Algemene maatregel van bestuur. Barq legt het zelf even uit: Alg: dat is dit, een alg, e: slang voor ecstacy, m: van M&Ms, e: slang voor ecstacy, ne: dit is een omtrek van de staat Nebraska (Ne), maat: in de muziek, met noten enzo, egel: als in ‘Gij zult niet, verboden te’ etc, v: de sf-serie V, a: zeg het ‘ns, n: van ‘en’ (ampersand), bes: oud vrouwtje, tuur: dat doet deze jongun in de verte. Dat dus!

ReetBus 8 februari 2015

Omdat half NL inmiddels zich een zelfaangedane lobotomie bij elkaar gezopen heeft, vandaag een eenvoudige ReetBus, wéér gemaakt door Xloph (Credits! Credits! Credits!):
ReetBus 15 februari 2015

 

 

6

Reaguur dan!

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
8000rpmWeirdoinventor zich bij de NOS naar binnen om zendtijd te eisen voorbarqTrollbusterPrins Web d'n 14e Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Skyclad
Skyclad

Een ongeluk, een hele berg mest en 5 gasten die liever niks staan te doen dan hun handen eens uit hun mouwen te steken, dus de oplossing zal wel Limburg zijn!

Der Webmeister

Een vrachtenwagen geladen met Kernafval die is gekanteld?

Trollbuster

Kar na val
Een stront kar => Kar
Die is omgevallen => na val

barq

Felitrollbuster!

Weirdoinventor

Ja zeg, op dat niveau kan ik bijna zelf meespelen. Wat, is het nu opeens belangrijk dat een Reetbus grappig is en ik er om kan olo’en ofzo?

8000rpm
8000rpm

Het is een instinker: boer, mest , wagen, dus BMW