DELEN HEERST HARD

ReetBus: het is geen crypto, het is geen rebus, er zijn geen spelregels, geen prijzen. De plaatjes hinten cryptisch naar een naam, een titel, een woord, wat dan ook. De oplossing én uitleg graag in de reacties.
De oplossing van de ReetBus van vorige week is Algemene maatregel van bestuur. Barq legt het zelf even uit: Alg: dat is dit, een alg, e: slang voor ecstacy, m: van M&Ms, e: slang voor ecstacy, ne: dit is een omtrek van de staat Nebraska (Ne), maat: in de muziek, met noten enzo, egel: als in ‘Gij zult niet, verboden te’ etc, v: de sf-serie V, a: zeg het ‘ns, n: van ‘en’ (ampersand), bes: oud vrouwtje, tuur: dat doet deze jongun in de verte. Dat dus!

ReetBus 8 februari 2015

Omdat half NL inmiddels zich een zelfaangedane lobotomie bij elkaar gezopen heeft, vandaag een eenvoudige ReetBus, wéér gemaakt door Xloph (Credits! Credits! Credits!):
ReetBus 15 februari 2015

 

 

Reaguur dan!

6 reaguursels op "ReetBus 15 februari 2015"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Skyclad

Een ongeluk, een hele berg mest en 5 gasten die liever niks staan te doen dan hun handen eens uit hun mouwen te steken, dus de oplossing zal wel Limburg zijn!

Der Webmeister

Een vrachtenwagen geladen met Kernafval die is gekanteld?

Trollbuster

Kar na val
Een stront kar => Kar
Die is omgevallen => na val

barq

Felitrollbuster!

Weirdoinventor, D66 stemmers hartelijk bedankt
Weirdoinventor, D66 stemmers hartelijk bedankt

Ja zeg, op dat niveau kan ik bijna zelf meespelen. Wat, is het nu opeens belangrijk dat een Reetbus grappig is en ik er om kan olo’en ofzo?

8000rpm

Het is een instinker: boer, mest , wagen, dus BMW

wpDiscuz