DELEN HEERST HARD

De BBQ Pit Boys zijn, zoals jullie inmiddels wel weten, echt mannen naar ons hart.

Het leven van de heren BBQ Pit Boys draait namelijk om drie belangrijke peilers: Bier, Bacon en BBQ. Wij kunnen niet anders dan het daar hartgrondig mee eens zijn. Zeker op een dag als vandaag, waar we wakker zijn geworden van een heerlijk lentezonnetje en de luchttemperatuur eindelijk fatsoenlijk naar de dubbele cijfers stijgt.

Vandaag gaan de heren ons laten zien hoe je Beer Can Bacon Burgers kunt maken. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar is het niet. Het is echter wel belangrijk dat je een bierblikje gebruikt van je favoriete bier, want dat werkt gewoon beter. Punt. Het resultaat is in ieder geval een briljant lekkere, door bacon omhulde hamburger die ramvol gevuld wordt met lekkernijen als paprika, pepers, gefruite uitjes en bijvoorbeeld kaas. Maar goed, genoeg gemekkerd. Check hieronder dus hoe Beer Can Bacon Burgers te maken, wij zijn even inkopen doen. Doei!

Reaguur dan!

1 reaguursel op "RC OMGWTFBBQ E-Learning: Beer Can Bacon Burgers"

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bismarck
Bismarck
26 maart 2016 - 22:03 22:03

Wel een beetje op het verkeerde been gezet door die beercan (in beercan chicken speelt het blik bier wel een echte rol als ingredient en kookgerei), maar zeker de moeite waard om een keer te doen.

wpDiscuz