Ertsbrekers is het nieuwe project van Flip Kowlier, ook wel bekend van de Vlaamse hiphopformatie ’t Hof van Commerce.

En net als bij ’t Hof van Commerce, zingt en rapt Kowlier ook bij Ertebrekers in onvervalst Gents West-Vlaams. Oftewel: je verstaat er geen hol van. Maar dat geeft niet, want ook net als bij ’t Hof van Commerce heerst ook de muziek van Ertebrekers wel loeihard. Maar ja, dat is bij vrijwel alles wat er muzikaal uit België komt. De Zji is de debuutsingle van Ertebrekers en is een fijn voorproefje van het aanstaande album “Otel”. Hoe dan ook, Flip Kowlier maakt samen met Peter Lesage en Jeffrey Bearelle weer gewoon hele fijne muziek. Helaas geen nog geen videoclip en ook op soundcloud zijn de heren nog niet te vinden, dus dan maar met een still via youtube.

De Late Nacht is voor muziek. Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. Zing gezellig met ons mee!.

Reaguur dan!

3 reaguursels op "RC Late Night Music – Ertebrekers – De Zji"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Alpha Kenny Wun

+ voor Flip.
– voor Reet.
Meneer Kowlier zal het, als West-Vlaming, niet leuk vinden om voor Gentenaar uitgemaakt te worden. West-Vlaams dialect dus. En Gents is weer anders dan Oost-Vlaams.