Het is alweer 5 jaar geleden dat Retecool’s eigen huisgasten Harold en Annelies Stoop wereldwijd doorbraken met hun kneitert De Achtbaan, mede door het jarenlang tegen de klippen op promoten van dit feestduo door Reet himself.

Way back in 2011 werd het clipje nog heel schattig low budget opgenomen in het speeltuintje bij De Stoopjes om de hoek in het pittoreske Geldrop, intussen lijkt geld geen enkele probleem te zijn voor De Stoopjes, gegeven het feit dat ze voor onderstaande clip helemaal naar de Parel van Brabant zijn ingevlogen, en dan hebben we het dus over het mondaine stadje Uden. Dat vliegen ging zelfs Business Class, naar het schijnt, dus het lijkt erop dat De Stoopjes langzaam bezig zijn hun afkomst te verloochenen. Om helemaal verzekerd te zijn van commercieel succes qua financieel geld werd dit keer gekozen voor een kutkoffer van deze jaren zeventig TOP2000 kneitert van Ciska Peters en Ronnie Tober. Het complete oeuvre van Harold en Annelies Stoop nog eens integraal bekijken doet u geheel op eigen risico hier.

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Hollandse Hits Maandag – De Stoopjes – Naar De Kermis"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
ThE_ED

Waar krijgen al die zangers eigenlijk altijd dat gedrogeerd ogende publiek (geef ze eens ongelijk) vandaan? Laten we dat eens onderzoeken…