More

  RECENTE POSTS

  Keep calm and go full fucking retard

  Naar aanleiding van de verschrikkelijke tragedie in München is het natuurlijk zaak dat we met z’n allen onze kalmte bewaren. Tuurlijk, er zijn op tragische wijze een aantal mensen dood gegaan (of Ard van der Steur ze kent is nog niet duidelijk), maar we moeten wel kalm blijven en niet meteen naar al te extreme maatregelen grijpen naar aanleiding van een inci….

  Ah. Fuck it. Waarom ook niet. Doen we. Het leger op je burgers willen loslaten omdat er één (1) persoon flipte. Niet dat dat nog niet kan, maar dat moet gewoon niet door het parlement besloten worden: dat moet de politie zelf kunnen. Een doortastende Leider kan dat soort beslissingen tenslotte veel beter nemen dan een stelletje met elkaar bikkelende volksvertegenwoordigers. In dat kader is het overigens ook handig als voortaan elke treinpassagier gefouilleerd wordt op het bezit van Kalashnikovs. En dat hele idee van handel en vrachttransport is natuurlijk leuk en aardig, maar voortaan alleen nog vrachtauto’s langs goedgekeurde routes met GPS trackers. Zodra je van een goedgekeurde route afwijkt schiet de surveillance-JSF on duty je van de weg af. Uit voorzorg.

  Flessen met vloeistof boven de 20cl staan we vanaf nu helemaal nergens meer toe, tenzij het gaat om staatsgekeurde watercoolers. Die worden voortaan overigens alleen nog maar door de veiligheidsdiensten bevoorraad. Uit een risico-analyse bleek dat het grootste gevaar op een terroristische aanslag bestaat op openbare plekken waar veel mensen bij elkaar komen. Dus die schaffen we af. Schiphol, De Kalverstraat, Utrecht Centraal en het buurthuis van Rotterdam: gewoon slopen. Voor overige openbare plaatsen heb je een vergunning nodig, per keer dat je er wilt zijn. Mensen zonder vergunning worden door de veiligheidsdiensten naar een niet-openbare plek getransporteerd.

  Uiteraard kan niet gegarandeerd worden dat dit pakket aan maatregelen afdoende beveiligt. Daarom zullen we ons nog verder beraden op uitbreiden (haha, afschaffen als het niet werkt? Nou, niet zo naïef he?) van deze maatregelen. Voor uw eigen veiligheid, dienen wij.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  24/07/2016 - 18:26 18:26

  “of Ard van der Steur ze kent is nog niet duidelijk”
  Als we het echt willen weten, is het een kwestie van kijken of ze wiet in huis hebben.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN