Afgelopen week hield de Modelbouw Vereniging Arnhem open dag, en voorzitter Jitse Kaspers deed daarbij een opmerkelijke uitspraak; “Het bouwen van modelspoorwegen hoort thuis in het basispakket van de ziektekostenverzekering. Het bouwen aan een landschap van spoorbanen werkt therapeutisch voor mensen die overspannen zijn van hun werk. Ga lekker een week klussen aan een modelspoorbaan bij ons en je maakt je geest leeg. Je hoeft niet meer naar de psychiater.”

Je leven weer terug op de rails krijgen als je effe niet spoort. Zoiets dus. Nou, zo lusten wij er ook nog wel een paar. Om precies te zijn 14. 14 keer een stukje mindfulness naar demense toe, om je sterker in je kracht te laten staan, die je snoeihard heel geruststellend terug naar je comfortzone voeren. 14 stukjes Yin Yang die een weldadig rustgevend effect hebben in deze hectische maatschappij, en die dus dan ook, uiteraard na een verwijsbriefje van de huisarts, uit de Staatsruif vergoed zouden moeten worden. Uw eigen aanvulling graag in de comments.

1. Drank
1.drank
2. Hoeren
2.hoeren
3. BBQ’s
3.BBQ
4. Verkansie’s
4.verkansie
5. Audi TT cabrio
5.audittcabrio
6. dure restaurants
6.durerestaurants
7. uitkering van 4 x modaal
7.gratisgeld
8. Bossche Bollen
8.bosschebollen
9. PS4
9.PS4
10. Pr0nhub Premium Account
10.pronhub
11. Drugs
11.drugs
12. Drones
12.drones
13. Glasvezel internet
13.glasvezel
14. Een dikke audio installatie
14.dikkeaudio

3

Reaguur dan!

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
E.R. DeozWtrdkSkyclad Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Skyclad
Skyclad

Gooi zwangerschap maar uit het ziekenfonds, dan is er meteen een berg geld vrij voor deze lijst. En zwangerschap is zowieso een keuze, als je er voor kiest zwanger te worden mag je dat ook lekker ff zelf dokken.

Wtrdk

Maar waarom die kappersauto in het ziekenfonds?

E.R. Deoz
E.R. Deoz

Gewoon glasvezel is niet genoeg, ik wil verdomme nu eens gigabit. Bij KPN prutsen ze nog steeds aan met 500 megabit. Hoe moeten we in vredesnaam daarmee Retecool gaan DoS’en?!

Verder moeten per direct 3d-printers in het basispakket, daar kan je zelfs nog treintjes mee maken.