More

  RECENTE POSTS

  Zwarte piet is geen genocide

  In donkere tijden (wil je dit weghalen, kwetsend voor donkere mensen, red.) zoals deze is het belangrijk dat er lijnen worden getrokken, desnoods door de mensen in zwarte toga (ga je weer, sneu!) over hoe de dingen gezien moeten worden.

  Zo was er een Amsterdammert (toch al mensen die bekend staan om een mate van verongelijktheid waar zelfs KOZP types van zeggen “Also also also”) die zijn hoop op een gezin heeft laten varen omdat bij de intocht van de Sint in Apeldoorn door de NTR alleen roetveegpieten gestuurd worden. Leest u dat nog een keer inderdaad.

  Het zal er vast niets mee te maken hebben dat deze boze Amsterdammert gewoon niet in staat is een lange termijnrelatie vol te houden terwijl mensen in z’n omgeving getrouwd zijn en kinderen hebben, neen, volgens deze Amsterdammert komt dat door Zwarte Piet. Want geen Zwarte Piet is dus genocide. Aldus dit dwaallicht. Inmiddels heeft de rechtbank mondeling uitspraak gedaan en zal hij per aangetekende post volgende week het proces-vetbaal op de kokosmat krijgen en dan is het te hopen dat hij z’n ogen uit z’n kop schaamt voor z’n domme gedrag en zich ook niet meer gaat proberen voort te planten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  08/11/2019 - 11:48 11:48

  Interessant idee wel, sneuheid als massavernietigings wapen. De samenleving zo flauw maken dat mensen zo bummed out worden dat ze helemaal geen kinderen meer willen, en binnen een generatie ben je van alle mensen af.

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  08/11/2019 - 15:15 15:15

  En geen probleem meer met stikstof! /cross-topic

  Broeder Bolognese
  14/11/2019 - 19:37 19:37

  Dit soort types MOGEN helegaar geen gezin stichten. Nou ja misschien met een donkere dame dan. Want een beetje variëteit in zijn genenpoel is ècht wel nodig.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN