More

  RECENTE POSTS

  Zulke lekkere thee maakte je nog nooit!

  Nu met dit superhete weer deze week moet je natuurlijk wel blijven hydrateren want anders wordt je een soort sahara van binnen. En hoewel het natuurlijk veel lekkerder is om een emmer plop achter de huig te gieten, zijn er ook van die stomme dingen zoals werk, autorijden of het feit dat alcohol vochtafdrijvend werkt, waardoor je ook ander vocht tot je moet nemen om niet dood te gaan.

  Echte mannen drinken natuurlijk koffie, maar aangezien dat ook vochtafdrijvend werkt, schiet dat natuurlijk ook geen meter op voor het vochtig houden van de interne boel. Dus gaan we nu voor de gay/wijven/PvdAdrank bij uitstek: Thee.

  Nu is het natuurlijk makkelijk om een fles ice-tea aan te schaffen en in de koelkast te leggen, maar dat is ons te simpel, niet zomaar uit flesjes en potjes, we gaan nu thee maken uit een zakje! Boven de pots zie je al een voorbeeld van hoe theezakjes verpakt worden. Het kan ook in andere verpakkingen, en zelfs goedkoper. Thee is dus bereikbaar voor iedereen, een soort volksdrank, net als de PVV de politieke partij is voor bepaalde mensen. Vervolgens heb je nodig:

  • Water (zonder prik, of mét als je dat lekker vindt)
  • Pot (of een kan, of emmer, of iets waar wat in kan en wat niet al te smerig is, dus geen emmer met nog zand erin, of gebruikte boterhamzakjes)
  • Een theezakje. Of twee, als het groene thee is, anders proef je er geen hol van

  Belangrijk is dat je alle ingredienten tegelijk bij elkaar doet. Als je dus alleen water in de pot doet, dan krijg je geen thee, of andersom, als je alleen een zakje in de pot doet, dan krijg je gewoon hele droge kuch. Het is dus essentieel dat je alle ingredienten samenvoegt. En dat water kan dus koud of warm zijn. Warm is lekker als je warme thee wilt, of koud als je koude wilt. Of warme als je koude thee wilt en tijd hebt om te wachten tot het afkoelt. Kijk maar.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  21/06/2017 - 16:22 16:22

  Of koude als je warme thee wilt en de tijd hebt om te wachten tot de hitte het opwarmt.

  Bismarck
  Antwoord aan  Flepz0r
  21/06/2017 - 23:18 23:18

  Dat wordt moeilijk, endotherm en exotherm zijn eigenschappen van processen, niet van objecten.

  Monade
  21/06/2017 - 18:37 18:37

  [Voor als je een niet-blonde echte man bent. Echte mannen zijn trouwens nooit blond. Maar dat terzijde.]

  1) Stop met scheren. Dan krijg je een baard. Wat is er makkelijker dan iets tijdrovends en vervelends gewoon niet te doen?
  2a) Voor thuis(-dates): Koop voor 1 EYPO muntbladeren. Gooi het in kokend water. Het plastic zakje mag er ook in. Of niet. Wat jij wilt.
  2b) In een café: bestel metheen het resultaat: munt-thee. Net zo makkelijk. En goedkoper dan bier.
  3) Drink er heel af en toe van. Maar alleen als er iemand kijkt. Vooral als je het smerig vindt, want wat is er mannelijker dan je dorst te onderdrukken met iets dat nog veel erger is dan dorst hebben?
  4) Linkse vrouwen worden geyl van donkere, bebaarde types met rechtse praatjes die munt-thee drinken.
  5) De rest weet je zelf.

  Ketsman
  21/06/2017 - 20:06 20:06

  comment image

  Ketsman
  Antwoord aan  Ketsman
  21/06/2017 - 20:11 20:11

  Oh, zei ik Hitler? Ik bedoelde hitte.

  Ketsman
  Antwoord aan  Ketsman
  22/06/2017 - 00:11 00:11

  comment image
  comment image

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  22/06/2017 - 07:18 07:18

  Ik heb pakken vol thee staan, al ben ik doorgaans ook een koffiedrinker. Ik drink mijn thee altijd met wat honing en doe geen bakkie, maar giet meteen een soepkom vol. Lekker heet bakkie zorgt er ook meteen voor dat je minder last hebt van de hoge omgevingstemperatuur en da’s op dit moment best lekker.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN