More

  RECENTE POSTS

  Zoveel Faal Dat Het Pijn Doet

  Amsterdam. Waar de gemeente van een onderzoek naar het falen van een project nog een faalproject zou maken, kan het natuurlijk niet uitblijven dat slordig om gaan met miljoenen niet beperkt blijkt tot simpelweg falen. Waarvan akte: een ambtenaar en zijn vrouw worden ervan verdacht miljoenen te hebben gestolen.

  De man maakte namelijk bedragen van 600.000 euro en 1,9 miljoen over naar de bankrekening van het bedrijf van zijn vrouw. Daar stond niets tegenover. De gemeente spreekt van een geraffineerde constructie. Vermoedelijk heeft de man het bedrag dus overgemaakt via internetbankieren enzo, terwijl de rest van de gemeente nog met acceptgiro’s werkt. Of andersom.

  Hoe het ook zij, het is dus niet heel erg wonderlijk dat de gemeente er nu iets van vindt en aangifte tegen de ambtenaar en zijn vrouw doet. Met zoiets kom je gewoon niet weg: tonnen en miljoenen die van een bankrekening verdwijnen zonder dat daar een contract aan vast zit valt bij iemand op en dan drukt er iemand binnen de organisatie even op het stille alarm. 14 minuten later wordt de medewerker naar een donker kamertje geëscorteerd met een doorzichtige spiegel en een felle bureaulamp. Het is niet alsof dit soort dingen ontdekt worden omdat er een agent toevallig op Marktplaats zat te kijken en het verdacht vond dat iemand wel heel erg veel auto’s en boten te koop had staan.

  We zeggen het dus niet heel erg van harte, maar chapeau voor het alert en verantwoordelijk omspringen met het geld van uw belastingbetalende burger, gemeente Amster.. wacht, WAT?!!?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  07/10/2015 - 19:03 19:03

  Hebben ze soms administratiesoftware van Logica, Ordina of CapGemini? Het zou toch moeten opvallen dat zomaar geld verdwijnt.

  Ik ga de gemeente Amsterdam even een factuurtje sturen voor 14 verherbouwde tramstellen voor lijn 5, ik kan altijd wel wat extragratis geld gebruiken.

  Hangmat
  Lid
  08/10/2015 - 12:28 12:28

  Wat maakt het uit een uitkerinkje meer of minder in Amsterdam? Jaloers op een uitkeringstrekker? Triest!! Stigmatiserende post dit!!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN