More

  RECENTE POSTS

  Zoon van presidentskandidaat in de boeien om klok.

  In Irving, Texas (Murica), is een jongen van 14 (HOE OUD?!) gearresteerd. Naam: Ahmed. Achternaam. Mohamed. Profiel: overduidelijk een moslimterrorist want hij heet Ahmed Mohamed, dus als zo iemand een printplaat in elkaar soldeert zal het vast niet zoiets onschuldigs zijn als een apparaat dat de tijd aangeeft. Toch?

  Want wie heeft dat nou nodig. At any given time (/seth) heb je een apparaat of 14 bij je dat precies dat doet. Dus als een Ahmed Mohamed een printplaat met een timer soldeert en dat in een kekke case doet en mee naar school neemt, dan is het een bom. Dat is logisch. Moslims zijn terroristen. Allem… wacht wat? Het was gewoon een klok?

  Okay, nou, dan was het een hoax-bom. Nee, ja, het was dan misschien een klok, maar daarvoor had Ahmed geen bredere uitleg en dat maakt het hele gebeuren nou eenmaal verdacht. Welke bredere uitleg dan? Nouja, ehm… Einstein had toch iets over tijd? Tijddilatie? Relativi-tijd? Of misschien kan hij gewoon uitleggen waarom een 14-jarige moslimnerd een klok maakt?! WAAROM IS HET GEEN BOM JIJ VUILE JIHADIST!?

  Ahmed Mohamed is dus een 14-jarige nerd die wel vaker wat met electronica doet. Trots als hij op zijn creatie was, nam hij het mee naar school om het te laten zien aan zijn techniekleraar. Die keek ernaar en waarschuwde hem om het niet aan andere leraren te laten zien. SERIEUS!? WTF WTF WTF WTF WTF! Hoezo is in Murica een school niet meer de plaats waar je kennis deelt en van elkaar leert maar waar men zo bang is dat een kind dat zich in electronica verdiept een potentiële terrorist is?! Waarom heeft de techniekleraar niet intern gecommuniceerd dat het een klok is, als hij al wist dat het apparaat controversieel zou zijn bij zijn minder tech-savvy collega’s? Het geheel ging mis toen het apparaat begon te piepen – weer zoiets waar je al minstens 14 apparaten voor op zak hebt, dus waarom zou je dat zelf bouwen – in een andere les.

  Sindsdien gaat het internet aardig los. De kans is dus klein dat Ahmed daadwerkelijk aangeklaagd wordt voor het maken van een hoax-bom maar afgezien van zijn internetfaam kon het nog wel eens zo zijn dat het verhaal een staartje krijgt. Zijn vader vermoedt namelijk dat deze reactie te maken heeft met de moslim-achtergrond van de familie – en hoewel hij waarschijnlijk niet de meest succesvolle kandidaat is, is hij behoorlijk ambitieus: hij wil namelijk president van Sudan worden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  16/09/2015 - 21:02 21:02

  IStandWithAhmed” he? Het was leuk je gekend te hebben, Mc. Vergeet het licht niet uit te doen als ze je komen halen, want dit is meer dan verdacht. Sympathisant!

  biermeester
  16/09/2015 - 21:09 21:09

  Obama heeft inmiddels het ventje uitgenodigd om zijn klok te laten zien op het Witte Huis. Zal je zien dat op dat moment het ding alsnog ontploft.

  PS: Wat is het percentage van asielzoekers dat een klok met zich meebrengt?

  Frodooh
  Lid
  16/09/2015 - 23:26 23:26

  Texas…
  only in Texas

  riks
  17/09/2015 - 10:11 10:11

  Hij had ook gewoon een pistool mee moeten nemen. En iedereen weet toch dat klokken in China worden gemaakt.

  Spuyt12
  Spuyt12
  Gast
  17/09/2015 - 10:36 10:36

  Ach, ik denk dat het probleem elegant om zeep is geholpen

  https://twitter.com/POTUS/status/644193755814342656

  xaderp.
  Redacteur
  Antwoord aan  Spuyt12
  17/09/2015 - 11:52 11:52

  Xloph
  19/09/2015 - 18:17 18:17

  Ter verheldering en relativering door Bill Maher: https://www.youtube.com/watch?v=aGit-XltUB4

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN