More

  RECENTE POSTS

  Zondagsfilmpjes 94 – Sorry To Bother You en Baby Driver

  Vandaag in de Zondagsfilmpjes: Sorry To Bother You: een telemarketeer ontdekt de sleutel tot succes en rijkdom, maar dat gaat wel ten koste van een aantal dingen. En Baby Driver: het leven van een jonge chauffeur wordt op z’n kop gezet als hij ‘nog één laatste overval’ doet.

  4sterren
  Sorry To Bother You – VS (2018) – Boots Riley


  Oakland, ergens in de nabije toekomst… Telemarketeer Cassius ontdekt op een dag een magische sleutel tot zakelijk succes die hem naar de bovenste regionen van de hiërarchie katapulteert. Als zijn collega’s zich verzetten tegen de slechte arbeidsomstandigheden moet hij een kant kiezen. Intussen ontdekt hij dat er binnen het bedrijf meer speelt dan alleen telemarketing.
  Sorry To Bother You zou zo een aflevering uit Black Mirror kunnen zijn. En laat ik dat nou een prima serie vinden. Deze toekomstschets krijgt dan ook een dikke voldoende. Al was het maar om de geweldige plottwist die er in zit.
  Comedy/Sci-Fi – IMDb 7.0RT 93%MagnetEN ondertitels

  4sterren
  Baby Driver – VS (2017) – Edgar White


  ‘Baby Driver’ volgt een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto’s die alleen maar kan rijden als hij zijn persoonlijke soundtrack op heeft staan. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij heel clichématig een poging om uit de criminele wereld te stappen. Maar dat plannetje valt uiteraard in duigen. Want een tot mislukken gedoemde overval zorgt ervoor dat hij voor zijn leven, liefde en vrijheid moet vrezen.
  De regisseur die ons eerder al fijne filmpjes als Shaun of the Dead en Hot Fuzz bracht, geeft ons met Baby Driver een rollercoaster van actie en avontuur die je op het puntje van je stoel laat zitten. En daar gooit hij dan ook nog een heerlijk sausje drama overheen. Een erg aangenaam filmpje dus. Met een prima rol van ‘Baby’ Ansel Elgort.
  Actie/Drama – IMDb 7.6RT 93%MagnetNL ondertitels.

  Meer zondagsfilmpjes? Klikt u dan hier! Meer van deze auteur? Lees dan ook eens zijn fijne ku(ns)tbeschouwingen, of waarom hij lutsers met een camera haat.
  Retecool houdt van demense en we stellen het ten zeerste op prijs als u uw liefde voor ons laat blijken, door ons de moeder te liken op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN