More

  RECENTE POSTS

  Zondagsfilmpjes 78: Oscar Night

  Vannacht worden in het Kodak ehh… Dolby Theatre in Hollywood, voor de 88e keer de Oscars uitgereikt. De algemene verwachting is dat The Revenant een flink aantal beeldjes gaat binnenslepen.

  Zwarte acteurs en actrices mogen voor de tweede keer op rij niet meedingen naar de prijzen; er werd er geen een genomineerd. Dat betekent bijvoorbeeld dat Will Smith (Concussion) en Luther Idris Elba (Beasts of no Nation) er niet zullen zijn. Om het toch nog een beetje goed te maken voor het zwarte deel der VS, mag Chris Rock het presenteren. Dat dan weer wel. Speciaal voor degenen die niet weten welke films er allemaal genomineerd zijn, hebben we wat trailers en andere filmpjes verzameld. Teneinde zo, al kijkende, een beetje in de stemming te komen voor het grootste veren-in-de-filmreetfestijn van het jaar. En dan begint het natuurlijk met de al eerder genoemde The Revenant en misschien ein-de-lijk die Oscar voor Leonardo diCaprio. Want hoezeer ik ook zou willen dat Mad Max alle Oscars zou winnen, die film met Leo is gewoon retegoed. Morgen zendt Net5 de hoogtepunten uit met Nederlandse ondertiteling. Mocht u niet zo lang willen wachten, dan kunt u de Oscars dit jaar helemaal live volgen via de stream op de site van de Oscars.

  Als eerste een megatrailer met alle genomineerde films

  De tl;dr-versie

  De eerlijke versie

  De niet-witte versie

  De jammer maar helaas geen nominatie versie

  Meer zondagsfilmpjes? Klikt u dan hier! Is film kunst? Soms, maar ook heel erg vaak, heel erg niet. Retecool houdt van demense en we stellen het ten zeerste op prijs als u uw liefde voor ons laat blijken, door ons de moeder te liken op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN