More

  RECENTE POSTS

  Zondagsfilmpjes 52

  Cutie and the Boxer – VK (2012) – Zachary Heinzerling
  De 82-jarige Japanse kunstenaar Ushio Shinohara timmert al jaren aan de weg als kunstenaar. Sinds hij zich in 1965 vestigde in New York werd hij vooral bekend door zijn ‘boxing paintings‘ en zijn Motorcycles. In deze docu gaat het vooral over het moeizame bestaan als kunstenaar, zijn alcoholisme en de relatie met zijn vrouw. Vooral de ruzies tussen hem en zijn ega zijn op een bepaalde manier erg vermakelijk, hoewel de tragiek er toch steeds doorheen te zien is.


  Docu – IMDb 7.2RT 96%Magnet – Inclusief Engelse ondertitels

  Under The Skin – UK,VS, Zwitserland (2013) – Jonathan Glazer
  In Under The Skin rijdt het personage van Scarlett Johansson rond in een busje en pikt ze nietsvermoedende mannen op om de nacht met ze door te brengen. Dat gegeven wordt zeeeeeeer langzaam gebracht en dit is dan ook echt een love-it-or-hate-it-film. Bent u op zoek naar een dikke actiefilm met snelle momenten, dan is dit niets voor u. Bent u op zoek naar een intrigerend verhaal, mooie, fascinerende beelden, biologerende muziekjes en een full frontal naakte Scarlett Johansson, dan komt u zeker aan uw trekken. Knap staaltje WTF van Jonathan Glazer, die u misschien nog kent van Sexy Beast.

  Sci-Fi / Thriller – IMDb 6.2RT 86%MagnetNL Ondertitels
  [wp-review]

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  16/11/2014 - 18:32 18:32

  En weer vooral links naar Google, het is weer eens duidelijk dat de Retecools gewoon een onderdeel is van het grote Amerikaanse All Your Base Are Belong To USA complot is. Xaderp, doe er wat aan!!!!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN