More

  RECENTE POSTS

  Zo Mooi Heb Je De Zonsverduistering Nog Nooit Gezien

  Half Nederland zat er, bewapend met eclipsbrilletje, klaar voor om afgelopen vrijdag de gedeeltelijke zonsverduistering te aanschouwen. helaas gooide het weer roet in het eten en niet alleen hier, maar ook op de Faeröer eilanden waar de zonsverduistering in zijn volledigheid te zien had moeten zijn. Gelukkig stuurde de BBC een vliegtuig de lucht in om boven de wolken de boel te filmen, maar op de één of andere manier was dat het toch net niet. Nee, dan de uit Polen afkomstige gids en ski- instructeur Witek Kaszkin, die afgelopen vrijdag boven op de Fuglebergetberg op Spitsbergen was om daar de zonsverduistering in haar volle glorie te filmen. En hoe! Check hier boven, liefst op full HD en achterover geleund, hoe onvoorstelbaar mooi de zonsverduistering op Spitsbergen te zien is geweest. Met recht een clickbait-titel boven deze post: Zo Mooi Heb Je De Zonsverduistering Nog Nooit Gezien!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  behanger
  Beheerder
  23/03/2015 - 12:58 12:58

  Ik kan me voorstellen dat je je te tering schrikt als je nog nooit had bedacht dat de maan wel eens tussen de aarde en de zon in zou kunnen komen te staan.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  23/03/2015 - 13:11 13:11

  Zo erg is het niet hoor, Behanger… Er is vast wel een Saoedische geestelijke te vinden die daar een passende verklaring voor heeft waarbij de maan helemaal niet dichterbij hoeft te staan.

  Bla
  Bla
  23/03/2015 - 18:47 18:47

  Zie ik het verkeerd of is dit inderdaad totaal fake?
  Spontaan wordt alles,donker en daarna alles licht… Ziet er uit als een stukje fotoshop. Had dan een schijf geshopt die langszaam voor de zon komt..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN