More

  RECENTE POSTS

  Zo, de week is weer doormidden: Tijd voor de beste Glitterplaatjes

  U heeft het misschien nog niet door gehad, maar Facebook is het nieuwe Hyves. Elke bejaarde heeft inmiddels een account en dat kan maar één ding betekenen. Inderdaad: glittereenhoorns. Poezieplaatjes – dat schrijf je traditiegetrouw inderdaad zonder trema – en mensen boven de 50 oefenen nu eenmaal een enorme aantrekkingskracht op elkaar uit. Vandaag gaat Retecool op expeditie en neemt u mee naar de diepste krochten van Facebook, waar uw moeder inspiratie haalt op pagina’s met illustere namen zoals ‘Plaatjes van ons’.

  Want onthoudt: Glitterplaatjes hebben pas echt nu als iemand ze ‘zelf’ voor u heeft gemaakt. Dat houdt zo ongeveer in dat iemand er zijn of haar eigen naam overheen heeft geplakt, of dat ze liefdevol uw naam embossed over een eenhoorn hebben gekalkt.

  De goudmijn

  Houden we ons aan de wetmatigheden, glitter, wordart en ‘eigen werk’, dan komen we al snel in een magische schatkamer van plaatjes uit. Houdt uzelf vast aan die reaguurzetel, want daar komen de linktips: Plaatjes van Ons, Plaatjes van Jackie, Marylicious Page, Plaatjes voor Facebook om te delen, Patricia’s Wishes, Plaatjes van Martje, Plaatjes en Informatie, Deukie Plaatjes, Plaatjes&Teksten liefde voor de diertjes by Tinneke, Ephéméride – Seasonal Calendar, Plaatjes van Animatieplaatjes.nl, Fijnemooieplaatjes, Plaatjes en Spreuken, Allemaal plaatjes en ‘Hoop, Geloof, Liefde’.

  Feest uw ogen op dat! Ik hoor u juichen van vreugde bij zo’n aanbod aan creativiteit, liefde en tekstkunst. Hengst gerust eens met uw knuistjes op het toetsenbord om nog meer liefdevolle pagina’s aan te raden in de comments. Want onthoudt: Liefde is delen en gedeeld worden.

  Natuurlijk denkt u nu “Maar Ed, als ik nu de eerste letter van mijn voornaam op een bordje geshopt wil hebben?”. We’ve got you covered. Want daar is Geurtje van Fantasy Island, met de Alfabet Sweet dreams. Als u geluk heeft zet ze ook uw naam, geboortedatum of ambivalente blerf op een leuk bordje. Maar Geurtje heeft het druk, dus niet te ongeduldig. Fijn! En je kunt op Fantasy Island natuurlijk ook, we geven het maar als tip mee, de voorletter van vrienden opslaan.

  Fijne dag nog!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  31/10/2018 - 13:27 13:27
  Broeder Bolognese
  31/10/2018 - 13:56 13:56

  comment image

  Puh!
  Redacteur
  31/10/2018 - 14:10 14:10
  Meneer van Dale
  Beheerder
  31/10/2018 - 14:16 14:16

  Noooo!!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN