Hartelijke goedemorgen op deze mooie zonnige dag, althans wel in de Retebunker, want we krijgen weer blije meisjes die een knuffel willen of huilende meisjes die een knuffel nodig hebben.

In de Verenigde Staten houden ze vandaag de midterm elections, wat afstevent op een soort van populariteitspoll over Donald Trump. En oh boy, wat is die populair. Zo populair als Bill Cosby, Harvey Weinstein en Kevin Spacey als vertrouwenspersonen in een blijf-van-m’n-lijf-huis.

Nu is het qua tijd voor de Nederlandse tijdzone vrij kut, maar vanaf 23:30 NY time gaat onze grote vriend Stephen Colbert een live uitslagenavond doen. Sinds Al Gore maakt niemand de belofte meer dat ze pas uit de lucht gaan als de uitslag bekend is, maar het is te hopen dat die niet al te lang op zich laat wachten.

8

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
5 Reacties
3 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
BismarckRoel ZwaarWeirdoinventorDs. PloppoRoel Zwaar Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Roel Zwaar
Eindbaas!
Roel Zwaar

Zullen we afspreken niet verbaasd te zijn als de republikeinen een enorme overwinning behalen?
#kiezersgeheugen

Bismarck
Eindbaas!
Bismarck

De Republikeinen hebben enorm verloren en zijn hun meerderheid kwijt in het Huis van Afgevaardigden. Mogen we nu wel verbaasd zijn?

Jack Random
Eindbaas!
Jack Random

Natuurlijk gaan de Amerikanen weer voor de Trumpianen kiezen; het is tenslotte het volk dat niet 1, maar 2 keer een B-acteur tot president hebben gekozen, en het bezit van een garage aan wapentuig belangrijker vindt dan veilige scholen. En bovendien, de Republikeinen hebben het systeem zo gerigged dat hele groepen niet kunnen stemmen, en lokale kiesgrenzen zo hebben getrokken dat ze er zelf 100% voordeel van hebben.

Roel Zwaar
Eindbaas!
Roel Zwaar

Maar ja, als je iedereen nou gewoon een wapen geeft dan lost dat toch alle problemen op!

Bismarck
Eindbaas!
Bismarck

Ik heb toch het overtuigende argument: USA USA USA!!!

Opvallend: FOX News weigert Trump’s immigrantenhaatpropagandafilmpje.

Ds. Ploppo
Eindbaas!
Ds. Ploppo

Eerst was het: “Trump…. haha geen serieus mens zal toch ooit op zo’n schertsfiguur stemmen.”
Toen hij toch president werd veranderde dat in: “Zodra hij z’n eerste grote blunder maakt, wordt ie door z’n eigen fractie geofferd t.v.v. Pence.” Toen dat ook niet gebeurde ging men ervan uit dat de mid-term verkiezingen wel met hem af zouden rekenen omdat dan al z’n leugens wel uitgekomen waren.

Je voelt de bui al hangen… dit gaat weer net zo mis. Het is een wereldwijde trend. De domme verwende ontevreden massa wil meer-meer-meer en als je dat maar beloofd door de schuld bij een ander te leggen (die dan maar minder-minder moet) heb je zo een meerderheid van stemmen te pakken. En zo niet, dan teken je de lijntjes van de kiesdistricten dusdanig dat het toch lukt.

Weirdoinventor

Ik ben al helemaal gewend aan Trump, in die zin dat ik een dozijn berichten kan lezen over wat hij nou weer gelogen/omgekocht/niet begrepen/verkracht/van andermans geld betaald heeft zonder een teken van emotie, en dat ik bij die twee berichten daarna over iets dat hij als een normaal mens gedaan heeft (bijvoorberld slachtoffers op een normale manier medeleven betuigen na sommige schietpartijen) dan denk “ja, dat doet hij toch best redelijk”. Het is hem gewoon gelukt om de lat van mijn verwachtingen zo laag te leggen dat ik eigenlijk niet boos op hem kan worden. Een beetje de “zo slecht dat het goed is” van iemand kunnen vertrouwen.

Roel Zwaar
Roel Zwaar

Hij is een beetje The Bad Guy You Love To Hate