More

  RECENTE POSTS

  Ziggo verneukt bestaande eigen klanten

  Internet, als het niet draadloos was zou je het via een infuus in moeten laten brengen. Als je niet op je telefoon zit dan gebruik je een lokale hotspot, of je eigen kantoor/huis/garageverbinding via ADSL, glasvezel of kabel.

  En voor die laatste zijn er betrekkelijk weinig smaken. Je kunt kiezen uit Ziggo in vrijwel alle gevallen. En dat blijkt behoorlijk onaangenaam te zijn, aldus een inzender voor Mr Berend door de juridische wereld. Deze klant had een abonnement bij Ziggo en heeft eerder dit jaar via de website (en Mijn Ziggo) het pakket aangepast. Van grofweg 65 euro zou het naar 59 euro gaan. Prima, kleine besparing, toch weer een kuub minisnacks per jaar aldus iemand in de bunker.

  Vervolgens kwam er een email met “dit hebben we afgesproken” en dan de afspraken, met een totaalprijs. Wat bleek enkele maanden later, er was vóór de wijziging nog een belpakket en dat was ongevraagd doorgezet, maar niet opgenomen in de opdrachtbevestiging, terwijl daar wel “Bellen” als inclusief stond. Er werd 80 euro afgeschreven in plaats van de afgesproken 59 euro.

  Dus heeft de inzender gebeld met de klantenhaat klantenservice en die wist doodleuk te vermelden dat die bundel van 15 euro inderdaad niet in de opdrachtbevestiging stond, maar dat kwam door hun systeem, omdat die bundel niet <hoop intern ziggogelul> en dat het inderdaad wel had gemoeten, maar dat er niets meer aan te doen was en dat er zeker geen creditering mogelijk was.

  Dus aangekondigd op te zeggen, klant werd doorverbonden met een andere afdeling, die prompt een creditering aanmaakte, opmerkte dat de abo’s inmiddels gewijzigd waren en er bij verlenging met een jaar nog 20 euro per maand af kon, naast het al lagere tarief van 55 euro voor de nieuwe (naam van de) bundels. Gelukkig was er 14 dagen bedenktijd. Dus nadat de creditering klaar was is de klant nu tevreden onderweg naar een glasvezelabonnement. Doei Ziggo.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/10/2023 - 18:07 18:07

  De breedband van Ziggo zit ‘m niet in de support

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  26/10/2023 - 18:18 18:18

  Ja dat blijkt

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  27/10/2023 - 12:05 12:05

  €59 is nog steeds veel te duur. Deze consument vroeg er gewoon om!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN