More

  RECENTE POSTS

  Zestig doden bij protesten in Venezuala

  In Venezuela wordt al vanaf begin april geprotesteerd tegen de huidige regering en de zittende president Maduro. Het land verkeert in de grootste economische crisis uit de geschiedenis vanwege torenhoge inflatie en de val van de olieprijs. In plaats van er wat tegen te doen, is de regering voornamelijk aan het zoeken naar wie hier schuld aan heeft en zo is in het land ook in een grootste politieke crisis ooit beland.

  Puinhoop

  Een ‘fuck shit stack‘ zeg maar. De oppositie in Venezuela eist per direct verkiezingen, vrijlating van alle politieke gevangenen en humanitaire hulp uit het buitenland, aangezien er bijna geen levensmiddelen meer te krijgen zijn in het land. Kortom; het land is op dit moment een enorme puinhoop.

  Protesten

  Sinds begin april is de oppositie dan ook aan het protesteren op straat en eist het aftreden van de zittende president Maduro. Deze weigert zijn macht op te geven en laat de politie hard terugslaan op de protesterende menigte.
  Dit heeft tot gevolg dat gisteren de zestigste dode te betreuren viel.

  Aandacht

  Mocht u nu denken waarom u de overige 59 gemist heeft? Nou, dat heeft er voornamelijk mee te maken dat er hier in Nederland erg weinig aandacht is voor de protesten. Het laatste item was ongeveer een week geleden. Gelukkig kunt u via onze Zuiderburen kijken, die geen Dumoulin hebben en die alles al weten van een lastige kabinetsformatie.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  29/05/2017 - 14:44 14:44

  Onze “Zuiderburen” (vanaf hier spreken we meestal over Westerburen) hebben anders in tegenstelling tot ons juist wel een Dumoulin. Ik krijg ook het idee dat hij in België groter nieuws is (cq zijn prestatie wordt er meer gewaardeerd) dan in Nederland. Ze verbaasden zich zelfs over de beperkte belangstelling in Maastricht.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  30/05/2017 - 10:41 10:41

  Hey, het volk kiest een dominante man omdat ze z’n kort door de bocht populisme voor zoete koek aannemen. Vervolgens valt deze door de mand maar weigert op te stappen (geheel in lijn met z’n karakter). En dan heb je shit.
  Zie hier het recept voor ellende in Rusland, Turkije, een heel zooitje andere landen en misschien straks ook wel in de VS.
  Agressie en dominantie wordt door kiezers voor kracht aangezien (hoi Geert).

  In Venezuela ligt dat een tikje anders. Chavez was daar het alfa-mannetje en Maduro een onderknuppel totdat Chavez het loodje legde. Maar het vervolg is hetzelfde. Incompetente en corrupte politici die weigeren hun machtsbasis op te geven.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN