More

  RECENTE POSTS

  Zelfs jij overweegt om te gaan kamperen na het zien van deze kookvideo

  Kamperen. Je haat het of je bent gewoon niet goed bij je hoofd. Of links. Wat impliceert dat je niet goed bij je hoofd bent. Als heel veel mensen het ieder jaar like clockwork doen, moet je jezelf gaan afvragen of dat wel een goeie keuze is. De massa heeft niet altijd gelijk namelijk.

  Maar we kwamen op deze video van een soort kampeer-gone-wild-kok die op een houtvuurtje naast een kabbelende beek (CLI-CHÉ!) even op het oog de beste Chicken Teriyaki drumsticks in elkaar staat te hengelen die je ever gezien hebt. En allemaal met 1 pan! Hoef je die ongetwijfeld typhuskoude beek maar heul even in om je kookgerei te wassen naderhand.

  Hij doet overigens drie dingen waar IEDERE Youtube kok nog wat van kan leren. 1: Hij houdt z’n waffel dicht. 98% kans namelijk dat ik je accent irritant vindt. 2: Hij laat zien wat hij doet maar mekkert niet over milliliters, grammen en dat soort afleidende nonsense. Iedereen die vraagt hoeveel gram een snufje zout is moet tegen de muur. 3: HIJ HEEFT EEN MODDERFOKKENDE UIL. Echt. IEDER! KOOKPROGRAMMA! HEEFT! EEN! UIL! NODIG!

  Zijn we nu even het filmpje nog een keer kijken met een lekbakje onder de kauwla terwijl we huilend de bammetjes jonge kaas achter de huig leggen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  jihadlover
  jihadlover
  Lid
  23/09/2016 - 19:16 19:16

  Geef een man zijn pan en hij denkt zijn moeder te zijn.

  Hungamat
  Hungamat
  Gast
  24/09/2016 - 23:27 23:27

  A life & Cooking..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN