More

  RECENTE POSTS

  Wtf. Inreisverbod van Trump goedgekeurd

  President Trumps inreisverbod voor inwoners van zes islamitische landen is door het hooggerechtshof in de Verenigde Staten voor een groot deel goedgekeurd. Het inreisverbod zou voor 90 dagen gelden. Het is de bedoeling dat het de invoer van vluchtelingen en terroristen vermindert, aldus Trump.

  Het inreisverbod voor bewoners van Syrië, Sudan, Iran, Libië, Somalië en Jemen was eerder nog opgeschort door zowel een federale rechtbank, als  het federale hof van beroep in San Francisco.

  Grondwet

  Washington vond dat het decreet van Trump in strijd was met de grondwet. Ook zou het discriminatie veroorzaken en versterken, maar de hoogste rechter is dus niet meegegaan in deze redenatie. Dit betreft nog een voorlopige uitspraak. Het inreisverbod zal niet gelden voor mensen die een zwaarwegende reden hebben om in de Verenigde Staten te zijn. Een voorbeeld hiervan is iemand die een relatie heeft met een Amerikaan. In oktober zullen er door het hof nog hoorzittingen gehouden worden hierover. Dat betekent dat er mogelijk nog herzieningen aangebracht worden aan het inreisverbod. Trump heeft verleden week nog aangekondigd dat het inreisverbod binnen drie dagen van kracht zou worden, wanneer de juridische bezwaren van tafel zijn.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Putin z\'n buurvrouw d\'r neefjes beste vriend
  Putin z\'n buurvrouw d\'r neefjes beste vriend
  Gast
  28/06/2017 - 01:25 01:25

  Amerika destabiliseert de wereld, Europa krijgt daardoor scheepsladingen vluchtelingen, je kan ze immers niet laten creperen. En Amerika gooit de deur voor ze dicht en de aanhangers van de oranje Fuhrer juichten om het hardst.

  Fijn toch, zo’n solidaire bondgenoot.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN