More

  RECENTE POSTS

  Wokeverbod openbare ruimten, werkplek en horeca

  Er geldt een wokeverbod op de werkplek, in de horeca en op schoolterreinen. En in openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, concertzalen en luchthavens. U mag op deze locaties niet woken, omdat alle bezoekers en werknemers recht hebben op een wokevrije omgeving

  Op sommige plekken (maar niet in de horeca) mag in een aparte ruimte nog wel worden gewoket. Een wokeruimte moet afsluitbaar zijn met een deur. Buiten deze ruimte mag er geen hinder van de woke zijn. De wokeruimte mag geen doorgang zijn naar andere ruimten in de zaak, zoals bijvoorbeeld toiletten of de uitgang. Het moet duidelijk zichtbaar zijn dat in de aparte ruimte mag worden gewoket. In de wokeruimte mag niet gewerkt worden, ook niet door de eigenaar.

  In het Nationaal Preventieakkoord staan maatregelen om wokeruimtes de komende jaren in alle sectoren te sluiten. Per 1 juli 2021 zijn wokeruimtes niet meer toegestaan in de (semi-)publieke sectoren en openbare gebouwen Vanaf 1 januari 2022 geldt dat ook voor wokeruimtes in het bedrijfsleven.

  5 12 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  02/10/2021 - 11:11 11:11

  LOL! priceless!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN