More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – Zatox – For ever

  Er zijn wat verschillen tussen het Engels en het “simplified English” dat ze in de U Naait Het Steeds spreken en soms schrijven. Zo schrijven ze ou in neighbour op Rottemetandjesplaat, waar ze in MURICA neighbor tijpen.

  Soort van hoe het Afrikaans het debiele broertje is van het Hoog Haarlems dat we in Nederland bezigen. Wat een rare intro voor een Woensdag Gehaktdag denkt u wellicht, maar de titel van de beukplaat du semaine noopte tot enig onderzoek. In de VS kennen ze alleen “forever” en niet “for ever”.

  Het is overigens een nummer van Zatox over familie uit 2017 maar kwam langsstuiteren in de bunkerspotifyplaylist (er waren wat redactiegitarenfetisjisten part-time aan het werken, dus de controle was overgenomen). Kijkersvraag is of het bewust for ever is, of een spazifout.

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN