More

  RECENTE POSTS

  Woensdag gehaktdag – Thunderdome 2019 – Official Aftermovie

  De beuk mag er weer in, want het is woensdag! En wat beter om lekker de middag in te beuken dan de klassieker aller beukfuifjes (even vragen of reet niet ooit op een nog obscuurder fuifje stond te stampen), Thunderdome.

  De aftermovie van de 2019 is naast een gezellige waaier aan beelden van extatische kansenjongeren, een puik stukje gemixte beuk en de niet onaanzienlijke speakers in de redactietesla hadden het even moeilijk toen de video op standje 14 ging.

  Maar nu roept u natuurlijk dat van 4:22 minuten uw pil nog niet eens ingekickt is, wat waar is, lazen we op een forum. Dus hebben we hierrr de soundcloud van Thunderdome waar per stage een volledige opname te luisteren is. Dus voelt het als voetjes van de vloer na de aftermovie? U bent gedekt bij de soundcloud. Inderdaad, voor de opletters zag u het sympathieke gezicht masker van boosvuistmeneer langskomen, die stond er dus ook.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  04/03/2020 - 11:30 11:30

  Ik kan mij nog wel herinneren dat ik in sporthallen zuid stond, maar wanneer dat is geweest zou ik echt niet meer weten. Vermoedelijk was ik amper 20, dus da’s snel een kleine 25 jaar geleden. Gaan ze al zo lang mee?
  Ik weet nog dat ik naar Neophyte aan het luisteren was en er een figuur met een electrische gitaar opkwam, was best een gave ervaring. Geen idee wie het was, maar het klonk vet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN