More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – Sound Rush – Brothers

  Lekker stukje melango.. meloch.. zwaarmoedigheid met een beat eronder. Familie, of in dit geval broers, die mag je voorlopig alleen niet zien, de cijfers zijn daar simpelweg te hoog voor.

  Vandaag op deze woensdag na de dinsdag van gisteren waar vanavond om 22:00 de maatregelen in gaan en je dus weer thuis mag bouncen met je Medion setje. En daarvoor vandaag Sound Rush, met Brothers.

  3.4 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Skyclad
  Skyclad
  14/10/2020 - 13:58 13:58

  Zijn veel soorten muziek waar ik naar overweeg te gaan luisteren vanavond, maar dit soort zit daar zeker niet bij. Niet mijn ding.

  grotesnor
  14/10/2020 - 20:37 20:37

  Godskolere zeg, wat een ongeïnspireerde pathetische kutmuziek. Je neemt een deuntje van de Hollandse Hits Maandag, pleurt er een beuk overheen en hoppaaaaa: tiefusherrie.

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door grotesnor
  Bismarck
  Antwoord aan  grotesnor
  15/10/2020 - 23:36 23:36

  Nou als er nog een beuk onder zat, was het nog ergens goed voor. Maar die beuk is er ook al niet, alleen af en toe een beetje veel te trage (onfietsbare) kapotte bas syndroom. Als het dan toch van die klefbas moet zijn doe me dan maar liever Sjarel en Thei, die maken er tenminste nog een feestje met af en toe nog wat echte beuk van.

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Bismarck

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN