More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – Sephyx – Blackened Heart (Obscūrus)

  Hoewel volgens Hugo en de amazing regelprutsers zo ongeveer alles weer kan en Horeca Nederland een wedstrijdje dom janken doet, zijn grote festivals nog steeds lastig.

  Vandaar dat het ietwat koddig aandoet dat Sephyx op een volstrekt leeg grasveld DJ dingen staat te doen zoals het niet aanwezige publiek op te zwepen.

  Koddig of niet, Blackened Heart is een fijne plaat die hoogstens wat van het zwaardere beukwerk mist. Voor wie het een beukje harder wil zijn er (inmiddels) 47 afleveringen van “We Are The Nightbreed” te vinden op Spotify of een streamingdienst bij u in de buurt.

  Prima “podcast” van Endymion met iedere keer gasten, enige vervelende is dat je hem niet op kunt zetten bij het schoonmaken of relaxeren, want in de afleveringen die we hier in de bunker aangezet hebben lijden Endymion en de gasten STEEDS MAAR WEER aan het Syndroom van Q-Music. Je komt goedver voor de muziek (Q-MUSIC immers) maar je krijgt tussen de muziek door een niet aflatende stroom aan volstrekt oninteressant geleuter en opmerkingen die met regelmaat een belediging zijn voor je intelligentie. Gelukkig laat Spotify je makkelijk 15 seconden vooruitspringen, dus dan ben je er vlot voorbij.

  3 2 stemmen
  REET DEZE POTS!
  ViaLisa
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN