More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag: Sama’ Abdulhadi

  Alsof het leven in Palestina nog niet moeilijk genoeg is in een opgeknipt land, met een falende politiek en een buurman die steeds meer terrein afpakt, is er blijkbaar ook nog tijd om Middeleeuwtje te spelen.

  Zo is techno-muziek in ongenade gevallen bij het Palestine Liberationfront of Judea Palestijnse rechtssysteem. Sama’ Abdulhadi, ook wel bekend als de ‘Queen of Techno’, mocht eind December een paar weken brommen omdat “techno music is not part of Palestinian heritage”.

  LOLWUT!? Ik ben even naar de afhaalchinees gefietst voor menu 23a en een gratis kalender, en het blijkt toch echt 2021 te zijn. Bizar. Overigens is ze inmiddels op borgtocht vrij gelaten. De aanleiding was overigens het feit dat ze beschuldigd werd van het overtreden van de regels voor optredens in de buurt van een heiligdom op de Westelijke Jordaanoever.

  De muziek dan. De set is duidelijk geen half-om-half kiloknaller: het is allemaal wat ingetogener en melodischer, ook wel eens fijn. Geniet ervan, geniet van je vrijheid.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN