More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – Psyko Punkz – Spaceship

  Op je RC is vaak ruimte voor opmuzieksnelpratende mensen, vaak met adembenemend resultaat.

  Vandaag komt echter een stukje twijfel om de hoek kijken. Het redactieteam dat wekelijks de Woensdag Gehaktdag selecteert had in het “interdepartementaal werkgroepoverleg beukplaten” een lange discussie over het nummer Spaceship van de Psyko Punkz.

  Beatje is lekker, typisch Psyko Punkz nummer, alleen er zit zo’n pigmentuitgedaagde raarprater door het nummer heen te snelpraten wat niet bij iedereen binnen de werkgroep beviel. En begrijp ons niet verkeerd, we hebben niets tegen negers, maar alleen tegen de uitwassen van negers in onze beukplaten. Als het niet op vinyl uitkomt hoeft het van ons niet zo zwart. Huiskamervraag dus, meer of minder?

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  20/10/2016 - 12:06 12:06

  “pigmentuitgedaagde … negers”
  Iemand bij de redactie snapt het woordje uitgedaagde niet. In de redactiebunker zitten pigmentuitgedaagden (vooral degenen die angst hebben om de bunker te verlaten). Negers zijn juist niet bepaald pigmentuitgedaagd, tenzij ze de witziekte hebben.

  Verder is het, ongeacht je huidskleur, bloedje irritant om een beetje door een fijne dreun heen te praten. Hadden ze helaas in het VK begin jaren ’90 erg last van.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN