More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – Paul Elstak & Neophyte DJ set – Decibel outdoor 2015

  Afgelopen week werd u hoogstelijk teleurgesteld door Reet persoonlijk, die u hakken beloofde, maar meer van het zagen bleek. Enfin, u mag uw Aussie uit het vet halen, want deze week maken we het goed. Vorige week lukte niet, ondergetekende was druk. Niet eens tijd om de nieuwste aflevering van GoT te kijken zegmaar, zó druk.

  Vandaag dus een uur lang DJ Paul Elstak die op Decibel Outdoor draaide in 2015. Reken dus op een uur lang natte meisjes (het is in Vernederland, dus regende het). En voor alle “happy is voor hosmo’s” roepers, het is samen met Neophyte, dus de beuk gaat erin. Nu is Paul Elstak al niet vies van een lekker beukje hier en daar, deze ramt heerlijk door je speakers. Dus lekker de bammetjes op het bureau, deze aan en geniet van de rust.

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  ThE_ED
  Beheerder
  20/09/2017 - 18:06 18:06

  Het is net minder dan een uur.
  Toch dat Mandela-effect.

  Ketsman
  20/09/2017 - 18:10 18:10

  Wat heb jij toch tegen muziek? Heeft muziek je vroeger gepest ofzo?

  Skyclad
  Skyclad
  21/09/2017 - 07:23 07:23

  Waarom wordt dit niet gewoon onder ‘Hollandse Hits Maandag’ geplaatst? Het is tenslotte even simplistisch en minstens even erg.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN