More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – Jebroer – Kind van de Duivel (Prod. by Paul Elstak & Dr.Phunk)

  Ja, wij doen dus al een tijdje de Woensdag Gehaktdag. Het is zelfs het langstlopende feuilleton op jouw Erectolo zonder eigen categorie. Maar sinds Neophyte & Evil Activities met Alles kapot (hier) is het niet meer voorgekomen dat gekkies met een denkbeeldig vriendje op de kast te krijgen waren met beukmuziek. Waarvoor dank Bismarck.

  Maar, vrienden, het is weer zover. Het is gelukt. Dit keer door Jebroer met hulp van beukopa Paul Elstak. En als je denkt “tering, das best een suffe halfrap“, ja, klopt. Gelukkig is Paul Elstak er om de boel een beetje op te fluffen met harde en diepe beats.

  De kijkersvraag voor de mense thuis is “Welke bekende Nederlandse DJ’s zitten in de clip in de begrafenisscène?Hier die scène. Steve Sweet krijg je van ons cadeau.

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  21/06/2017 - 16:01 16:01

  Ik zie iig. Darkraver (ook een aardige tip, als de inspiratie voor de woensdag eens ontbreekt en vaak ook met fijne clipjes erbij).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN