More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – Hardsequencer – Brain Crash

  Zoals Bismarck hier lulde, dien je een Bas in je nieren te voelen. Vandaar zijn suggestie vandaag in de Woensdag Gehaktdag.

  Want natuurlijk willen wij het niet op ons geweten hebben dat u ondanks onze inspanningen nog steeds niet over wandelende nieren beschikt.

  Hardsequencer noemt zichzelf heden ten dage overigens Hardy Hard. Wat als het een Duitser was geweest een prima pornonaam was geweest. Oh wacht. Het is een Duitser.

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  17/11/2016 - 12:08 12:08

  Als je dan toch tunes van Hardsequencer gaat posten (ik was enorm fan van die dude “back in the day”), dan mag deze niet ontbreken:
  https://www.youtube.com/watch?v=4aJi4wL9Ftw
  En deze remix ook niet trouwens:
  https://www.youtube.com/watch?v=qbttSo_u_3o
  Noise is the message!

  *edit*
  Blijkt hij tegenwoordig toch vooral breaks en techno te draaien, ik ben nog steeds fan! maar even zijn (helaas al lang niet meer geupdate) soundcloud erbij gepakt, staan leuke mixes.

  Bismarck
  17/11/2016 - 12:25 12:25

  Haha, dat was vanmorgen fijn wakker worden (ook voor mijn buren, moeten ze maar niet op zaterdag om half negen stofzuigen). Temeer omdat het jijbuis-algoritme me meteen Peter Paul Pigmans voorschotelde (in dit geval met It’s delicious, als daar ergens een versie met ongecensureerde clip van is wil ik die ook wel voordragen).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN