Zoals Bismarck hier lulde, dien je een Bas in je nieren te voelen. Vandaar zijn suggestie vandaag in de Woensdag Gehaktdag.

Want natuurlijk willen wij het niet op ons geweten hebben dat u ondanks onze inspanningen nog steeds niet over wandelende nieren beschikt.

Hardsequencer noemt zichzelf heden ten dage overigens Hardy Hard. Wat als het een Duitser was geweest een prima pornonaam was geweest. Oh wacht. Het is een Duitser.

Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

2

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
BismarckBobbie rotkop Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bobbie rotkop
Actief baasje
Bobbie rotkop

Als je dan toch tunes van Hardsequencer gaat posten (ik was enorm fan van die dude “back in the day”), dan mag deze niet ontbreken:

En deze remix ook niet trouwens:

Noise is the message!

*edit*
Blijkt hij tegenwoordig toch vooral breaks en techno te draaien, ik ben nog steeds fan! maar even zijn (helaas al lang niet meer geupdate) soundcloud erbij gepakt, staan leuke mixes.

Bismarck
Eindbaas!
Bismarck

Haha, dat was vanmorgen fijn wakker worden (ook voor mijn buren, moeten ze maar niet op zaterdag om half negen stofzuigen). Temeer omdat het jijbuis-algoritme me meteen Peter Paul Pigmans voorschotelde (in dit geval met It’s delicious, als daar ergens een versie met ongecensureerde clip van is wil ik die ook wel voordragen).