More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – Duncan Laurence – Arcade (Hardstyle remix door Mental Theo)

  In de Woensdag Gehaktdag geven we graag aandacht aan onbekende artiesten. Zo vonden we een fijne remix van DJ Mental Theo (niet onbekend) van een nummer van ene Duncan Laurence uit Hellevoetsluis (nooit van gehoord).

  Het nummer zelf is niet zo heel sterk, het zou bij wijze van spreken best goed scoren bij het songfestival, als Nederland ooit de finale zou halen tenminste, maar gelukkig gooit de beukplatenkoning Theo Nabuurs er een sausje overheen zodat het goed te harden is.

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  grotesnor
  22/05/2019 - 17:57 17:57

  Jessestering wat een slappe meuk. Garbage in = garbage out, dat blijkt maar weer eens. Het past dan wel weer goed in het oeuvre van meneer Mental.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  grotesnor
  23/05/2019 - 10:37 10:37

  “https://www.dropbox.com/sh/mv3he0fe5r3xwmi/AACmpqeN7E2OTdqdKaIWsmEra?_=1&dl=0&preview=Duncan+Laurence+-+Arcade+(Jay+Reeve+Bootleg)+-+Extended.mp3”

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN