More

  RECENTE POSTS

  Woensdag gehaktdag – DJ Promo – Back2School 2015

  Met het nadere einde van de zomervakantie is het ook tijd weer in het kantoorritme te komen en een van die vaste waardes is de woensdagse gehaktdag. En, om het nieuwe sgoolseizoen in te luiden heeft dit feuilleton eindelijk een eigen categorie gekregen. Wanneer schrijver dezes een keer een avond niet naar stijldansen hoeft komen de oude posts ook onder die vlag dus.

  Vandaag een fijn stukje beuken van DJ Promo, een DJ set opgenomen in de Maassilo te Rotterdam. Reet kent die nog van vroeger zegmaar, zo episch is die lokatie. Dit is in 2015 opgenomen tijdens het 20 jarige fuifje van Back2School, een organisatie die best vaak leuke dingetjes organiseert, zoals bijvoorbeeld Pussy Lounge. Prima Youtube comment verwijst naar dit moment in de video, voor een mooi stukje beuken.

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN