More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – Da Tweekaz & Neilio – Freedom

  Vanavond wordt door het hele land weer stilgestaan bij de Nationale Dodenherdenking. Om 20:00 is het hele land (althans da’s de bedoeling) voor twee minuten stil en gedenken wij allen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

  Morgen is dan bevrijdingsdag waar we stil staan bij de grote waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. Wie vrijheid, democratie en mensenrechten dan weer hardgrondig HAAT is George W. Bush (en de rest van de Republikeinenzwerm). En die komt terug in het nummer Freedom van Da Tweekaz met Neilio. Da Tweekaz (Noors) is een oude bekende, Neilio is nieuw.

  Lange intro, inclusief George W. B., wil je meteen naar de beats, dan even hier melden.

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Xloph
  04/05/2016 - 21:14 21:14

  Ik zou wel het geluid uit de regisseurswagen van de tv-uitzending tijdens de twee minuten stilte hebben willen horen. Dat was weer een flitsende opeenvolging van het ene spectaculaire shot na het andere.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN