More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag: D-Fence – Pompen

  Wie ken-ser-strak staat te knarsen op 175 BPM, heeft meestal maar weinig tijd over om te lachen. Gelukkig hebben we D-Fence nog.

  Hij maakt loeiharde dingen met een meme in de hoofdrol, zoals Pompen (sample uit de verlengde puberteit van Arie en Bastiaan en de Verloren Dildo):

  Ook fijn zijn Breek De Tent Af!, mijn favoriet B.A.M., de BIEM!-man en Vol Gas Met Die Bas. Wat zeg je, vind je het allemaal maar een beetje zoals jouw pretlollie, leuk maar te kort? Schuif deze lange sessie dan maar eens fijn naar binnen:

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  03/10/2018 - 12:48 12:48

  Voor luitjes die het hebben over vol gas op de bas en subwoofers aan het werk zetten, maken ze wel erg vaak gebruik van kapotte bas effecten aka het Blerk-syndroom (dat blijkbaar met name in Holland helaas al een paar decennia een endemische epidemie is).

  Roel Zwaar
  Lid
  03/10/2018 - 13:17 13:17

  Bach zou zich omdraaien in zijn graf. Maar ik zeg niet dat dit hiermee te maken heeft.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN