More

  RECENTE POSTS

  Woensdag 12 februari 2020 unieke dag zonder noemenswaardige gebeurtenissen

  Z

  oals u van ons gewend bent hier weer het uitgebreide dagelijkse nieuwsoverzicht met het meest belangrijke nieuws van het moment, zodat u niet zélf allemaal – dagelijks aan relevantie verliezende – media hoeft te raadplegen. 

  Iemand wil een selfie maken met Heleen van Royen, Aran Bade is teleurgesteld in de manier waarop Ellen DeGeneres met haar talkshowgasten omgaat, Leontine zag Marco vreemdgaan met secretaresse, Jussie Smollett opnieuw aangeklaagd wegens extreem opzichtige hate-crime-hoax, in 35 jaar niets veranderd aan werkwijze en intenties Pet Shop Boys, Adele wordt níét herkend maar straalt wel op afterparty Oscars, VVD maakt zichzelf weer eens onsterfelijk belachelijk met mislukt campagnespotje waarin pijnlijk duidelijk wordt dat VVD’ers motorisch niet goed ontwikkeld zijn, gemakkelijk kijkende mannen Hans Sibbel en Matthijs van Nieuwkerk blijken volle neven van elkaar te zijn, Omroep PowNed maakt grote bedragen over naar nieuwssite ThePostOnline, grote nieuwe geleboerenhesjesantistikstofdemonstratie op het Malieveld in Den Haag aangekondigd, Bernie Sanders wint de democratische voorverkiezingen in New Hampshire, Chelsea en Ajax akkoord over transgender Ziyech, dieren compleet bezeten van Valentijnsdag en tot slot, maar daarom geen minder groot nieuws: HERMAN FINKERS SPEELT IN EEN FILM!

  Dat was het weer voor vandaag. En we geven zelf ook toe dat het een nieuwsluwe dag is zonder grote onderwerpen waar het de hele dag over zal gaan en misschien zelfs ook wel de komende dagen. Maar daar moeten we niet te zwaar aan tillen, er is nu eenmaal niet altijd iets in het nieuws waar iedereen iets over kan, wil en gaat zeggen.

  Maar beste lezers – en dit wat ik nu ga zeggen heeft een enigszins ernstige ondertoon – laten we niet verzanden in een walgelijk soort cynisme waarbij wij gaan hopen op het plaatsvinden van rampzalige of anderszins aangrijpende gebeurtenissen, zodat we tenminste maar iets te bespreken hebben bij de vermaledijde koffieautomaat.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  12/02/2020 - 14:24 14:24

  Weer die kutboeren? Die gasten mogen wel oppassen dat ze niet dat laatste beetje sympathie dat ze nog hebben ook gaan kwijtraken, mensen hebben geen zin om weer voor die stakkers in de file te moeten staan.
  Het zal mij verder aan mijn anus oxideren hoor, ik blijf gewoon lekker thuis werken, maar het zal mij niet verbazen als mensen het straks niet meer pikken (en terecht wat mij betreft, tief op met je tractor).

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Gast
  Antwoord aan  Willem Treur
  12/02/2020 - 18:57 18:57

  Gast, da’s mijn neef van mijn moeder’s kant.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  12/02/2020 - 18:04 18:04

  je miste nog dat jennifer-aniston-en-sandra-bullock-zichzelf-wel-samen-oud-zien-worden

  Verder een redelijk complete lijst.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN